Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montena

We czwartek przyjeżdża do mnie wirtualny kolega... Problem w tym,że

Polecane posty

Gość montena

on mieszka 200 km od mojego miasta. Nie wiem,czy on liczy na to,że ugoszczę go jakiś obiadem,ale nie chcę zapraszać go za pierwszym razem do siebie. Jak mogę zorganizować ten czas i jak mu to powiedzieć?

Gość montena
Wiesz,przy mrozach,jakie są teraz,to jakoś tak głupio. Nie wiem,co tu proponowac. Obiad na mieście? Kino?

fajna znajomosc skoro nie wiesz co lubi i co by chętnie porobił ? to o czym wy gadaliscie na tym necie przez ten cały czas ? dziwny masz problem ...

Gość lucjan B
Ja byłem pare lat temu u takiej laski jak ty jakies 250 km przejechałem zjadłem u niej obiad nie z rodzicami tylko u niej z nia w pokoju,, poszlismy do kina, całowalismy sie itp, i wieczorem pojechałem. Nastepnego dnia zadzwoniłem i doszlismy do wniosku ze taki zwiazek nie ma sensu. ZYCIE

Gość montena
No własnie o to chodzi,żeby nie było,jak u Lucjana. Nastawiona jestem raczej na koleżeńskie spotkanie. Broń Boże nie randkę (on za to trochę inaczej. I na obiad go nie zaproszę,bo nie mieszkam z rodzicami,a pierwsze spotkanie sam na sam na tzw. "wolnej chacie",to wiaodmo... Dziwny mam problem? Rozmawialiśmy dużo,ale nie o tym,w jaki sposób spędzimy czas. Może liczy na moją inwencję.

lucjan :D ale czemu nie powiedziałeś jej tego w twarz tylko dopiero na 2 dzień przez telefon ? cykor obleciał ...nie miałeś odwagi ? Tylko proszę nie pisz że musiałeś sie z tą decyzją przespać .... :P

Rozmawialiśmy dużo,ale nie o tym,w jaki sposób spędzimy czas" ok ale chyba wiesz co lubi ? czym sie interesuje co robi w życiu , co go pasjonuje ? czy też nie ...?

Gość m fb
lucjanowi obiad nie posmakowal widocznie :p

Gość m fb
regres , kolega moze lubi sklejac samolociki wiec co proponujesz na pierwsza randke :D

kolega moze lubi sklejac samolociki wiec co proponujesz na pierwsza randke" pozycję na lotnika :P