Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaczastr

Moje małżeństwo się sypie... Co robić?

Polecane posty

Gość ilonaczastr

Jak w temacie nie wiem co robić.. Jesteśmy z meżem rok po slubie. Widzę od jakiegoś czasu że coś jest nie tak i już dłużej tego nie wytrzymam . Ciągle się mijamy.. Nie rozmawiamy ze sobą no może na temat obiadu. Ja mam swoje zajęcie on ma swoje tv laptop leżenie . W dodatku nigdzie nie wychodzimy nigdzie nie chcemu się wychodzić.Narazie mieszkamy z teściami . Gdy pytam go jakie ma plany na przyszłosc to zmienia temat . Dodam też ze mamy za sobą kłótnie . Już nie raz padły słowa ty kurwo itp.. Gdy pytam czy on nie widzi ze cos nie tak to mowi mi ze mnie kocha i jest dalej to samo.. poradźcie co mam robić..

Gość cięzko tak na podstawiekilku
zdań coś sądzić o waszym małżeństwie :) Możezrób pierwszy krok, kup np bilety do kina, potem idżcie gdzieś do kawiarni porozmawiać o filmie.Może to będzie bodźcem do rozmowy o Was? A tak na marginesie, nie ciśnij go tymi planami na przyszłośc, bo po co?

zmusisc do rozmowy zxmusic do pomocy w domu a nie leżenie na kanapie podczas domowych obowiazków siwetnie sie rozmawia

ale jak ma nie cisnac skoro mieskzaja z tesciami ? kto by chiał wiecznie mieskzac zz kims za sciana

Gość Neptunka
ZOSTAW GO.NIGDY CIE NIE USZANUJE.ZAMECZYSZ SIE NIE KOCHA

Gość ***Narzeczona ***
ilonaczastr Wiesz co jakby maz nazwal mnie kurwa to tylko raz albo dwa bo potem by mnie juz nie zobaczyl. Nie ma szacunku nie ma malzenstwa koniec kropka. SZACUNEK to jest podstawowy fundament zwiazku. I zadnego przepraszam nie chcialabym sluchac ...... Sama widzisz ze byl jeden raz a potem nastepny i nastepny ....

poradźcie co mam robić.." przede wszystkim sie wyprowadzić i nie ważne czy z mężem czy sama ... mieszkanie z teściami to najgorsza rzecz w małżenstwie bez względu na relacje z nimi !!! co do postaw męża no cóż , pewnie niektóre symptomy obecnego zachowania mogłąś zaobserwowac juz wczeniej w kawalerskim życiu ... to że bedziecie mieszkac z rodzicami , i to że uwielbia pilota i tv na bank wiedziałas juz przed slubem .... wiec można śmiało rzec że w ciemno chłopa nie brałaś :D

Gość ilonaczastr
No rzeczywiscie nie mamy już do siebie szacunku. Ale mamy syna. Nie da się tego naprawić?. owszem ja go zaprosiłąm raz na obiad . Siedzielismy ale wogóle nie rozmawialiśmy i zaraz wyszlismy... to juz nie to co było nie

Gość ***Narzeczona ***
Macie dziecko to troszke inna sprawa ale jesli przed ciaza facet mowil do ciebie per kurwo to duzy blad ze wtedy nie odwinelas sie na piecie zreszta nie wazne teraz jest inny problem. Jezeli on cie nie szanuje musisz nauczyc go ze Ty sama sie szanujesz .... nie wdawaj sie w klotnie nie awanturuj sie nie chodz za nim nie rozmawiaj o nic nie pros ... po kazdym braku szacunku z jego strony powiedz co czujesz a potem ignoruj .... Jak sie nauczy ze ma cie szanowac wtedy mozecie pojsc dalej .... porozmawiac o tym ze nie sie mijacie .... Jesli masz szanse to wyprowadz sie na kilka dni do rodzicow swoich albo do kolezanki jesli on jakos cie obrazi.

Gość ***Narzeczona ***
I nie gotuj dla niego ale tylko dla siebie i dziecka nie pierz mu ubran itp nic dla niego nie rob .... nie szanuje cie to ty mu nie usluguj.... Duze macie dziecko?? Pracujesz??

Gość ilonaczastr
dziecko ma dwa miesiące. W ciaży z kolei mówił mi że zrobi testy na ojcostwo... ja też mu nie zostawałam dłużna z wyzwiskami i też go wyzywałam. gotować już mu nie gotuje . tylko dla siebie

Gość ***Narzeczona ***
A co z Twoja praca bo to wazne ??? Moglabys na poczatek pomieszka c z dziekciem u kogos z rodizny?? Moze bedziesz mogla za jakis czas sie wyniesc potem sad zasadzi alimenty a jeli maz nie bedzie chcial placic mozesz alimentow od jego rodzicow zadac.

Gość ***Narzeczona ***
I pamietaj nie szanuje Ciebie chcial robic testy na ojcostwo to nie bedzie sznaowal dziecka i zrobi mu krzywde.

jaki jest sens spiedziec z facetem który nazywa Cię kurwą i otwarcie potrafił poddawac w wątpliwośc własne ojcostwo? zawijaj się od niego póki dziecko małe i nie bedzie go pamietac...