Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evangelina

czy on nie przesadza ?

Polecane posty

Gość evangelina

od pewnego czasu kręce z pewnym chlopakiem. Wczoraj w nocy pisalam z nim smsy i on zaczal mnie straszyc a wie ze boje sie duchow i te sprawy. wiec mu odpisalam : " ale z ciebie cham :D :D :*** " a on sie na to obrazil. Mega obrazil . CZy on nie przesadza ??

Gość fredex
On żartował a ty go od chamów wyzwałaś....chyba przegięłaś.

Gość evangelina
dodam jeszce ze napisalam mu po tmy wszystkim ze nie uwazam go za chama tylko zartowalam . a on ze chce o tym wszystkim jak najszybciej zapomniec . :/ Mam sie do nieog odezwac czy dac spokoj ?

Gość evangelina
fredex ja tez zartowalam :P dlaczego faceci sa tacy wrazliwi ?

Jarex jak napisze ze go kocham to moze bedzie jeszce gorzej :D ja juz nie wiem jak on zareaguje :P

Gość jviuv
to sa pokurcze emocjonalne ... moj chlopka to o wszysko potrafi sie obrazi, a ja nie mam takiego prawa -szawsze tak jest ;] albo hahha smeic mis ei chce jak wyciskam mu np pryszcza na twarzy, czy na plecach i naprzyklad musze mocniej rpzycisnac, albo mi sie jakos paznokiec zeslizgnie i to uszczypne niechcaco cyz cos, jak drze kopare to szok i juz ejst obrazony i zbey go nie dotykac hahah, gorzej niz baba, a jak on mnie cisnie to nie patrzy na to czy mnie boli czy nie boli, tylko ile wlezie i ja jakos przetrzymuje , a on krzyczy gorzej niz baba . Hahaha czy to nei sa glupki ??? Wez sie nawet nie rpzjemuj i nie ponizaj. Napisz mu smsa, albo zadzwon moze lepiej, i powiedz, ze nie chialas go urazic, ze nie pisals tego serio i ze go przperaszasz, ai czy wysoczy z toba na piwo. A jak nadal bedzie obrazony, albo nie odbierze to mu napsiz tego smsma, a jak nie odpisze, to niech cie w dupe pocaluje, myslalby kto, co to jakis krolewicz . Bez orzesady nic strasznego sie nei stalo.Bo co potem bedzie sie o kazde gowno obrazac .

zastanawiam sie czy w ogole mam sie odzywac . Bo przeciez nic zlego sie zrobilam. Wczoraj juz raz mu napisalam ze mi przykro . Płaszczyc sie nie będę. poczekam moze sam sie odezwie

Gość jviuv
no, no i dobra nie dozywaj sie, juz go przeprosilas, starczy. nie ebdziesz za nim przediez biegala z kjwiatkiem w zebach.wielki pan , myslalby kto.jak sie nie odezwie to koniec znajomosci, widac jak mu zalezalo.