Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatuszek

powiedzcie mi co dalej

Polecane posty

Dziś wyszedł mi test pozotywny. Narazie jestem w szoku ale moze przejdzie. Kwestia tego ze ja nie wiem co dalej. Do ginekologa chodziłam zawsze prywatnie ale to był rozłony koszt. Chce podczac ciąży chodzić z NFZ. Co powinna zrobić. Moze poradzicie jakiegoś miłego lekarza w Warszawie.

Gość ulotka ulotka ulotka
jeżeli chcesz dostać becikowe to musisz iść do lekarza przed upływem 10 tc ciąży... moja rada: wybierz szpital, w którym chcesz rodzić i zapisz się do dobrego gina ( nie musi być miły, ma się znać na prowadzeniu ciąży), który pracuje w tym szpitalu, zapisz się do niego na NFZ ale na NFZ jest długa kolejka, więc idź na razie prywatnie tam gdzie zawsze, a potem zmienisz lekarza i już, jak już doczekasz swojej kolejki na NFZ " ma być miły" - to nie jest kryterium !!! kwas foliowy łykaj 1 tabl. dziennie

Gość ulotka ulotka ulotka
zależy gdzie i do jakiego lekarza, co najmniej 3 tyg. się czeka, a najczęściej nawet 2-3 miesiące jak do dobrego specjalisty, a czasem dłużej potem jak już będziesz zapisana to ci ustala konkretne terminy wizyt w ciąży, ale najgorzej jest się wkręcić na pierwszą wizytę jak będziesz się rejestrować to od razu mów, że jesteś w ciąży, to skraca czas oczekiwania, baby w ciąży mają pierszeństwo

wejśc sobie na www.znanylekarz.pl tam wpisz sławomir sikora. poczytaj opinie rewelacyjny lekarz. przyjmuje na ursynowie prywatnie i na wilanowie na nałęczowskiej.

aaa ok sorryjest jeszcze dobry lekarz w medycynie rodzinnej z NFZ ale w Piasecznie. Wiesław Mazurek chodze do niego też.

Gość wwwwwweronika
wybierając lekarza weź pod uwagę też odległość od domu, żeby się potem w upał nie tłuc z brzuchem przez całe miasto

szczerze mówiąc lekarz na nfz w ciąży to zły pomysł. Chyba że naprawdę Cię nie stać. Do prywatnego możesz w każdej chwili zadzwonić, iść, poradzić się. No i najważniejsze- ci mili to często konowały niestety. Poszukaj na znany lekarz, tam masz też podane przychodnie, W których przyjmują