Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dziś wyszedł mi test pozotywny. Narazie jestem w szoku ale moze przejdzie. Kwestia tego ze ja nie wiem co dalej. Do ginekologa chodziłam zawsze prywatnie ale to był rozłony koszt. Chce podczac ciąży chodzić z NFZ. Co powinna zrobić. Moze poradzicie jakiegoś miłego lekarza w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulotka ulotka ulotka Napisano Styczeń 25, 2010 jeżeli chcesz dostać becikowe to musisz iść do lekarza przed upływem 10 tc ciąży... moja rada: wybierz szpital, w którym chcesz rodzić i zapisz się do dobrego gina ( nie musi być miły, ma się znać na prowadzeniu ciąży), który pracuje w tym szpitalu, zapisz się do niego na NFZ ale na NFZ jest długa kolejka, więc idź na razie prywatnie tam gdzie zawsze, a potem zmienisz lekarza i już, jak już doczekasz swojej kolejki na NFZ " ma być miły" - to nie jest kryterium !!! kwas foliowy łykaj 1 tabl. dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 no własnie jakie są kolejki do lekarza na NFZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulotka ulotka ulotka Napisano Styczeń 25, 2010 zależy gdzie i do jakiego lekarza, co najmniej 3 tyg. się czeka, a najczęściej nawet 2-3 miesiące jak do dobrego specjalisty, a czasem dłużej potem jak już będziesz zapisana to ci ustala konkretne terminy wizyt w ciąży, ale najgorzej jest się wkręcić na pierwszą wizytę jak będziesz się rejestrować to od razu mów, że jesteś w ciąży, to skraca czas oczekiwania, baby w ciąży mają pierszeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalka1234 0 Napisano Styczeń 25, 2010 polecam Pana Sławomira Sikore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 a moze ktos polecic dobrego lekarza w Warszawie?W jakiej przychodni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 a moze ktos polecic dobrego lekarza w Warszawie?W jakiej przychodni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalka1234 0 Napisano Styczeń 25, 2010 wejśc sobie na www.znanylekarz.pl tam wpisz sławomir sikora. poczytaj opinie rewelacyjny lekarz. przyjmuje na ursynowie prywatnie i na wilanowie na nałęczowskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 tylko ja nie szukam prywatnie tylko z NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalka1234 0 Napisano Styczeń 25, 2010 aaa ok sorryjest jeszcze dobry lekarz w medycynie rodzinnej z NFZ ale w Piasecznie. Wiesław Mazurek chodze do niego też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwwweronika Napisano Styczeń 25, 2010 wybierając lekarza weź pod uwagę też odległość od domu, żeby się potem w upał nie tłuc z brzuchem przez całe miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 25, 2010 szczerze mówiąc lekarz na nfz w ciąży to zły pomysł. Chyba że naprawdę Cię nie stać. Do prywatnego możesz w każdej chwili zadzwonić, iść, poradzić się. No i najważniejsze- ci mili to często konowały niestety. Poszukaj na znany lekarz, tam masz też podane przychodnie, W których przyjmują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach