Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszaklasowiczka

proszę o pomoc-nasza klasa

Polecane posty

Gość naszaklasowiczka

Bardzo prosze mi pomóc.Zalogowałam sie na naszek klasie i nie mogę sie wylogować bo nie moge przejechać myszką na słowo wyloguj-jest ono w prawym górnym rogu.Od paru dni zmieniki obraz na naszek klasie i tak sie dzieje.Mogłam to słowo ujrzeć jak zmniejszyłam rozmiar obrazu do 80%,ale dziś juz nawet tego nie moge zrobić.Nie wiem czemu,ale juz tego nie mozna wcisnać.Ta opcja znajdowała się natomiast w prawym dolnym rogu.Co jest grane?U Was też tak jest? Proszę o pomoc.Przepraszam za chaotyczne pisanie.Z góry dziękuję.

Gość naszaklasowiczka
przepraszam za błędy i literówki.

Gość naszaklasowiczka
nikt nie wie?kurcze jak ja mam sie wylogować?

Gość naszaklasowiczka
no ale chyba trzeba sie wylogować,bo ktoś mi moze ukraść hasło.

Kobietoo nic sie nie stanie jak nie wcisniesz "wyloguj" poprostu wyłącz przeglądarke jak wczzesniej wspomniala kolezanka.

ja duzo razy sie pomyle i zamiast wyloguj poprostu wcisne "x" i wyjde :P jakos nikt mi jeszce hasla nie ukradl . troche luzu

Gość naszaklasowiczka
ale mam pytanie do osób,które korzystają z naszej klasy-u Was też sie tak dzieje?odpowiedzcie prosze. Ja myśle,ze tak jak z meila tak i z nk trzeba sie poprostu wylogować,to samo jest z kontem internetowym.

Gość naszaklasowiczka
teraz sprawdziłam na innej przegladarce też nie widać tego napisu wyloguj,ale mozna natomiast zmniejszyć obraz i wtedy on juz jest widoczny.Napiszcie czy macie podobny problem,bo nie mysle ze tylko ja.