Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja na toooo

smarujecie sie jakimis balsamami,oliwkami w ciazy?

Polecane posty

Gość a ja na toooo

pytanie jak w temacie?uwazacie,ze to pomaga?

Gość Burza na Warszawa
oliwka dla dzieci . czy pomaga,nie mam rozstępów.

Smarowalam sie mustela. 2 ciaze, w tym jedna blizniacza, zero rozstepow, zero cellulitu. Od oliwki mialam uczulenie.

najpierw oliwką (do 4 miesiaca) później wieczorem oliwką a rano i w ciągu dnia kremem Dax Perfecta mama (bardzo swędziała mnie skóra na brzuchu i smarowanie kremem pomagało to złagodzić) efekt brzuch cały przeryty okropnymi rozstępami. wyszły ok 37 tygodnia.

Gość grazynka -
Mustela i zero rozstepow :-)

Gość a ja na toooo
ja na poczatku smarowalam sie oliwka,ale mnie to draznilo i przestalam.mialam i tak roztepy,wiec jeden w ta czy w tamta nie robi mi roznicy:)

Ja również używałam oliwkę dla dzieci w ciąży i rozstępów nie mam :)

Gość ervetger
Ja nie mogłam stosować oliwek i kremów dla ciężarnych bo raził mnie zapach. W końcu wystarczyło że spojrzałam na opakowanie i mdliło mnie. Dlatego znalazłam produkty bezzapachowe lub o lekkim zapachu parafiny i to był strzał w dziesiątkę, bo jednocześnie działanie bylo super. Teraz mogę gorąco polecić Oillan (seria emolientów polskiej marki AA). Normalnie mam skórę przesuszoną, a w ciąży dzięki Oillan, była w lepszej kondycji niż kiedykolwiek. Utyłam 12 kg ale nie miałam żadnych rozstępów. Również po porodzie skóra nie sflaczała na brzuchu czy piersiach a wracała do siebie równomiernie i wygląda zdrowo. Próbowałam też Mustelę ale pomijając kwestę zapachu, nie natłuszczała skóry na długo i nie czułam lepszego działania niż przy pierwszym lepszym kremie.

Gość a ja uzywalam
oliwki,musteli,labo i galenic elancyl i mam rozstepy-to zalezy po prostu od rozciagliwosci i skolnnosci skory

Gość ervetger
A jak często tego używałaś? Bo ja na całe ciało co najmniej raz dziennie ale już na uda, pośladki, biodra i piersi, to przy każdym podmyciu się w toalecie czyli w praktyce tyle razy, ile razy korzystałam z łazienki (nawet w pracy).