Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaa

jakie najładniejsze imie dla córki?

Polecane posty

Gość takajednaaaaaa

Laura, Ewa czy Emilka?

Gość praktykantkaaaa
Laura

Gość
żadne mi sie dobrze nie kojarzy :O moze Ewa przynajmniej bedzie skrót Effcia ? :classic_cool:

Moja koleżanka jest Emilia i zawsze (szczególnie mężczyźni) zachwycają się tym imieniem- no i ładnie się zdrabnia "Emilka,Emilcia". I co rzadko się zdarza większość Emilek lubi swoje imię. Laura-imię ładne,ale chyba już trochę oklepane (tak samo jak Lena)-ale takie kiepskie zdrobnienie "Laurka" ;/ grrrrr Ewa-w sumie nie jest złe,bo można do dziecka mówić "Ewciu,Ewuniu,Ewka" ale nie poznałam żadnej Ewy która by lubiła swoje imię (może dlatego,że mało ich znam) -chociaż prawda jest taka,że nie jest ono tak oklepane jak np. Kasia,Ania czy jakieś takie. U mnie w szkole była AŻ 1 Ewa.

Emilka ładne ale juz za bardzo popularne w ostatnich latach Laura bym nie dała Ja jestem w ciąży i jak bedzie dziewczynka to daje Lenka:-)

Gość ciekaweeee
a Gabrysia??

m211 - teraz to co drugie dziecko to Lena,tak samo jak swego czasu Wiktoria czy Patrycja. Kiedyś w podstawówce miałam 3 Katarzyny i nie było żadnej szczególnie przyjemnie,że były jedną z trzech :) Teraz na każdym kroku jest Laura,Lena,Wiktoria,Angelika.

sorry żadne z tych mi sie nie podoba ale to autorki wybór.

do autostopowiczka* Autorce nie przeszkadza to sama czytaj ze zrozumieniem.

Gość mama-in-spe
a ja blizniaczki - maja i gaja :)

Gość a podoba wam sie---
imie wanesa, aurelia, liwia ????

do autostopowiczki- u mnie nie ma zadnej Lenki dlatego tak daje u mnie sa same Wiktorie Emilki Zuzie ani jednej Lenki. To chyba zależy od wsi czy miasta

m211- bardzo możliwe :) Ja pracuje niedaleko szkoły i przeraża mnie ilość dziewczynek o imieniu Wiktoria!Co do imienia "Lena" to swego czasu siostrę namawiałam do tego żeby tak dala swojej córce na imię ale się tak namnożyło dziewczynek o takim imieniu,że zrezygnowałam. Co do Zuzi to jeszcze się nie spotkałam w mojej okolicy z tym imieniem-no chyba,że u jakichś starszych pań :) W sumie imię jak imię-zawsze można zmienić :) ja np. swojego nie lubię i do tej pory wypominam rodzicom,że w ostatniej chwili zmienili zdanie i dali mi tak jak mam ;/

Gość Im so sorry for you
laura-laurka a fe

Gość defcwfewfe
jak mi sie trafi dziewczynka to bedzie laura

Gość feeeel
Emilia :)

Gość jsjsjsjsj
boze, emilia - kojarzy mi sie z taka stara, rozlazla baba ! beznadzieja ! mam kolezanke i nigdy nie wymawiam tego wstretnego imienia !

Gość
mnie tez podoba sie Emilia jak sie komus zle kojarzy, to podobac sie nie bedzie, wiadomo ;)

Gość gwiadeczkaaa.P.
Z tych to Emilka :). Laura kojarzy mi się z tą napuszoną Samojłowicz - gwiazdką dwójkowego serialu grr :> Wszystkie Ewy jakie znałąm byly beznadziejne, chamskie, obludne, falszywe... i teraz do imienia jestem uprzedzona. A Emilka Zawsze mi się podobało :)> Można ladnie zdrobnić - Mila, Emila, Emisia. Super imię :) Milenka też mi się podoba - można też mówić Lena

Gość takajednaaaaaa
up

Gość lepiej się czuję w zimie
mama :classic_cool:

Gość lepiej się czuję w zimie
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: