Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Dziewczyny - chodźcie no tu.

Polecane posty

W ten weekend dokuczył mnie mróz, wiec w sobote rano złapałem za słuchawke DRRRŃ - halo - odpowiedział zmysłowy głos w telefonie - cześć Beata, jeśli robisz cos disiaj to juz nie robisz - powiedziałem. - Wpadam po ciebie o 12 to bedzie niespodzianka. - ohhhh - jękneła z wyraźna przyjemnością. - Ale jesteś wariat... byłam umówiona ale to odwołam... wpadaj bede czekała ale co to będzie?? - i w jej zgłosie zabrzmiała wielka ciekawość. - Nieważne - ale weź kostium. Pa - i odwiesiłem słuchawkę. Zdążyłem tylko usłyszeć westchnienie wskazujące że ma wielką nadzieje mnie dziś zobaczyć. Oczywiście wszystko poszło zgodnie z planem, zabrałem ją (wyglądała ślicznie) do miejsca-niespodzianki czyli do Fabryki Proznosci SPA na Sniegockiej. Mielismy brac łaźnie. Ona poszla sie przebrać. Wróciła -BOSKA w swoim dwuczesciowym kostiumie czarnym jak skrzydło kruka. Ona blondynka... wyglądała wspaniale aż byłem z siebie zadowolony że ją zabrałem. Do czasu aż podniosła rękę... patrze na jej pache... a tam GRUDKI GRUZEŁKI. po goleniu. FUUUU lol to ma być pacha... zrobiło mnie sie niedobrze... dopiłem szampana i starałem sie myslec o czym innym ale zepsuła mi ten dzień :/ KURDE zapamietajcie: pacha ma być gładziutka jak jedwab, jak skóra na piersiach!!!! polskie dziewczyny nie dbają o pachy, dobrze wogole że zaczeły golić!!! Jak byłem w Francuskim spa to nikt nie śmiał mieć iezadbanej pachy tzn kobiety!!! wyglądały piękne, zadbane TAKA ma byc pacha!! http://tnij.org/fmyf do niej sie wiecej nie odzywałem , bardzo źle to zniosła nie wiem czy już sie otrzasneła z tego :/// także pamiętajcie dziewczyny

Gość tOmeK2888888888
ja mam ten sam problem z dziewczyna :o nie wiem co jest, czy to takie trudne?

Gość beatka sdsd
hehehe idę sie pociąć :D

Gość jamialam to samo z facetem
ial dlugie 3cm wlochy bleeeeeeee

Gość ricoooo
Moja goliła, ale kazałem jej iść na wosk i jest OK/

Gość kasminas z dolinia
a czy po goleniu ryja nigdy ci krostki nie wyskoczyly ? debile

Gość Czika-nialiana
Wszyscy jestesmy ludzmi, wszystkim wlosy rosna!moze w pospiechu zapomniala sie ogarnac.A jezeli dzewczyna znaczy dla ciebie tyle co ogolona pacha, to lepiej dla niej ze juz sie ne spotkacie!!!!a to pewnie wycackany belmondo...smieszny jestes...Ps:kup se dmuchana lalke, jej wlosy nie urosna!

Gość jaaaa...
To samo można powiedzieć o facetach. Nie umiecie się dogolić haha.. jakbyście to robili 1 raz :P lol

Może ty masz ryja . Ja mam TWARZ. Gole sie codzienne i nic mi nie wyskakuje. Raz w tygodniu chodze do specjalnego fryzjera który goli mnie z ręcznikiem parowym i jestem supergładki. Tak trudno? LOL Ludzie na pewnym poziomie nie powinni sobie pozwalać na niektóre zachowania i koniec.

Gość szogunka kopulatorka
Pierdole, nie czytam.

Gość Po co sie bulwersujecie
Nie znacie dArtagnana? Przecież on zawsze tworzy taki temat, żeby wzbudzić "kontrowersje" i żeby dziewczyny się wściekały. Chce pokazać jaki to z niego twardziel i macho, a tak naprawdę to pewnie otłuszczony wieprzek z pryszczami na ryju i tłustymi herami :classic_cool:

Nie przecze jestem znany na forum, jak każdą znaną osobe obrzuca mnie sie błotem jak powyzej. Nie wzbudza to we mnie emocji-zawsze znajdzie się ktoś kto zazdrosci

Gość Po co sie bulwersujecie
Znany? Nie przesadzałabym, ja cie kojarze z paru tematów, za każdym razem właśnie takie wyraźne prowokacje, ale tępe kafeteriuszki tego nie wyłapią i będą się wściekać

ja sie nie wściekam :D Żal mi go hehe...Ale jesli pacha jest dla niego wyznacznikiem,to niech sobie dalej szuka "tej jedynej".A nam proszę nie narzucac jak ma wyglądac,bo to jest tylko i wyłącznie nasza sprawa :P