dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 to mam 1200 kal co mam jeść żeby schudnąć ,mam 20kg nadwagi pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 proszę coś poradzić co mam jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ogranicz słodycze, słodkie owoce, puste kalorie - napoje , alkohol.. tłuszcze..i można super diete ułożyć - warzywa, oliwa, chude mięso, ryby.. akurat nie jestem zwolenniczką gotowych diet! ale takie wyeliminowanie potraw kalorycznych naprawdę pomaga w utracie kilogramów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_0307 0 Napisano Styczeń 25, 2010 przede wszystkim zacznij sie ruszac bo 1200 jest nieprawdopodobnie niskim zapotrzebowanie, osoby majace malo aktywny tryb zycia maja po 1600, wiec przede wprowadz wiecej ruchu a waga zama zacznie powoli spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No własnie, coś źle wy;liczyłaś te zapotrzebowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_0307 0 Napisano Styczeń 25, 2010 chyba, ze masz 100 cm wzrostu, wazysz 30 kg i spisz caly dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabrinka_35 Napisano Styczeń 25, 2010 Hej A ja wyliczyłam swoje zapotrzebowanie i wynosi 1780.(liczyłam już z nową wagą bo przez ostatnie miesiące ubyło mi kilka kg dzięki zmianie nawykom żywieniowym ).Tylko u mnie waga już ponad miesiąc stoi i nie wiem co robić. ( ćwiczę 2x w tyg i jem 5xdziennie małe porcje z uwzgl. podstaw zdrowego żywnienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 nie waze 60 kg 152cm tryb siedzacy osiem h snu tak mi wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 nie jem słodkiego bo nie lubie ,jem słone smazone i pierne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toss_and_Turn Napisano Styczeń 25, 2010 Ruch to podstawa. Cchecie schudnąć to 3 złote zasady: 1. ćwiczenia 5 razy w tygodniu po godzinie 2. codziennie 3 litry płynów niesłodzonych 3. przewaga w diecie białka nad węglami i tłuszczami. Zasady przetestowane i działają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 sabinka a jak liczyłaś bo ja z linku pewnej uczestniczki kafe moze zrobilam cos zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ale ciężko jest nie łączyć białek i weglow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrofeczkaaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 a mi wyszlo 2190 chyba cos duzo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 25, 2010 jeżeli planujesz dietę odchudzającą, to może wyjść 1200 kcal istnieje niebezpieczeństwo,że nie wytrzymasz ...i rzucisz się na jedzenie! radzę ograniczać kalorie stopniowo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ile do tej pory jadłaś kcal? 20 kg, nie wytrzymasz, może rób 1800 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach