Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogpyh

nieatrakcyjni 40-latkowie

Polecane posty

Gość rogpyh

Nie rozumiem jak komuś moze podobac sie facet w tym wieku a już kompletnie nie rozumiem młodych dziewczyn zakochanych w takich staruchach

Gość po prostu zapytam
Bez przesady, czasem 40latkowie trzymają się lepiej niż niejeden 20latek. Co mi po młodzieniaszku, który jest spasiony i śmierdzi? W Polsce w sumie rzadziej się to zdarza, ale np. w Grecji jest mnóstwo zadbanych 40latków, którzy są megasexy :)

Gość rogpyh
łatwiej coś wybrać wśród 20-parolatków niz 40-latków im więcej lat tym gorzej... już przed 30-stka zaczyna sie tragedia, a póxnie to juz jest dramat...

"Bez przesady, czasem 40latkowie trzymają się lepiej niż niejeden 20latek. Co mi po młodzieniaszku, który jest spasiony i śmierdzi?" CZASEM. Ale zazwyczaj nie. Nawet nie czesto :) Spasiony i smierdzacy mlodzieniaszek moze schudnac i zaczac uzywac perfum, 40-latkowi nic juz mlodosci nie zwroci...

Gość WYKRYWACZ SKANDALI
SKANDAL !! PO RAZ KOLEJNY LADY GAGA UDOWODNIŁA NAM, ŻE JEST MISTRZYNIĄ W ROBIENIU WOKÓŁ SIEBIE SZUMU MEDIALNEGO. TYM RAZEM ZROBIŁA SOBIE SESJĘ ZDJĘCIOWĄ Z JEDNYM Z... PAPARAZZICH !! CIEKAWE JAK ZAREAGUJE NA TĄ WIEŚĆ JEJ CHŁOPAK... UWAGA !! ABY WEJŚĆ MUSISZ MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT !! http://tnij.org/naga-lady-gaga-foto CO O TYM MYŚLICIE ??

Gość bumblebeeene
no , po 40 to czas umierać ;/

Gość rlrrr
zgadza się. Na dodatek sa przekonani o swojej atrakcyjności

Gość broń mnie przed bredniami
Faceci jak faceci, ale babki po czterdziestce? Zgroza;-) Dopiero wtedy rogpyh zaliczy deprechę;-)

Gość krokodylla
to tylko kwestia gustu, upodobań albo fetyszy. osobiście wole mężczyzn 35+, z sentymentem wspominam przygode z 40latkiem... Rozumiem, że nie wszystkich tacy faceci pociągają, mnie natomiast nie podobają sie rozdarci dwudziesto-dwudziestoparolatkowie mający dylematy typu-iść sie uchlac czy naćpać. Nie chce generalizować ani nikogo obrażać, wiadomo, że wszędzie są wyjątki, ale dojżali faceci są wspaniali w łóżku i potrafią docenic to co mają.

chyba mi ni ewmowicie ze cialo 20latka jest tak samo jedrne i mlode jak cialo 40latka, owszem jak sie nie dba to nie jest, ale wiek tez robi swoje, co nie znaczy ze wole jednych albo drugich

Gość rlrrr
dojżali faceci są wspaniali w łóżku i potrafią docenic to co mają.????????????? no tak wtedy to każda 25- może sie dowartościować u mężczyzn w wieku 40+ zaniżaja sie stanardy urody

Gość naagaaa praaawda wisząca
spójrzcie na facetów na basenie nawet jeżeli 40 latkowi jakos uda sie ukryć w ciuchach to kiedy zrzuci wszystkoo niestety pozostaje naga, smęta prawda....

Gość chude żylaste nogi
mam 20 lat i przyznaję rację, kobiety w tym wieku wyglądaja lepiej niz ich rówieśnicy, co jest dla mnie pocieszające.

Ej, to przeciez naturalne, ze zmieniamy sie z wiekiem :) NIe ma co sie zalamywac! Tylko szkoda, ze polscy faceci nie dosc, ze mniej zadbrani od rowniesniczek, maja gigantyczne mniemanie o sobie - wydaje im sie, ze sa "cudem miodem" dla takiej 30 czy 20latki... Miejmy nadzieje, ze za pare lat Polacy naucza sie dbac o siebie i szanowac kobiety w swoim wieku :P p.s. na szczescie znam kilku zadbanych 40-latkow, nie ukierunkowanych na przedzial wiekowy 20-35 u potencjalnej partnerki :P

Gość zły i słodki drań
dobrze ze nidlugo ferie sie skoncza;)Gimgówna do tablicy won!P.S.Wasi rodzice pewnie maja po 40+,a jednak to nie przeszkadza by kase brac od nich,co?

Gość chude żylaste nogi
no to jest żenada jak sie takich staruch doczepi. Wiadomo, że jak ktos w moim wieku jest z kimś w tym wieku to wyłacznie dla kasy, ale podziwiam, bo ja bym sie brzydziła.

Gość a ja mam 21 latek
i lubię starszych facetów ;) są tacy męscy nie to gówniarze w moim wieku