Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trututu

Czy takie postępowanie jest wybaczalne???

Polecane posty

Gość trututu

Zaczęłam spotykać się z kimś, ale ten ktoś był świeżo po rozstaniu po bardzo długim związku. Upominał mnie bardzo, że narzucam zbyt duże tempo znajomości i ja to rozumiałam, ale denerwowało mnie to więc powiedziałam mu o tym i tempo zmalało. Zły los chciał, że podobam się jego bardzo dobremu kumplowi. Spotkaliśmy się na imprezie i ten koleżka zaczął mnie bajerowć. Razem tańczyliśmy i trzymał mnie za rękę a tamten wszystko widział... Wiem, że źle się stało i żałuję tego. Brzmi to jak opowieść głupiej małolaty i wstyd mi. Dziś mam się spotkać z tym pierwszym i porozmawiac..., ale czy on mi to wybaczy. Wiem, że był zły i zazdrosny.

a ferie nadal trwają ....:D co w całej rozciągłości widać , słychać i czuć ....

Gość trututu
ludzie pracujący i w pewnym wieku nie mają ferii kolego

ludzie pracujący i w pewnym wieku nie mają ferii kolego" co nie zmienia faktu że móżdżek mają dziecinny :D

Gość trututu
Każdy popełnia błędy bez względu na wiek. Nie ma ludzi idealnych, a jeśli się masz za takiego to może powinieneś zejść na ziemię.

Każdy popełnia błędy bez względu na wiek. Nie ma ludzi idealnych" tego nie kwestionuję :) mnie chodzi o problem a raczej o brak problemu :D

Gość lucjan B
przepros go za swoje dziecinne zachowanie, jak mu zalezy to powinno byc ok. Moze Ci nie przebaczyć bo boi się kolejnego cierpienia tak maja ludzie ze skrzywiona psychą.

Gość trututu
dziękuję w takim razie z opinię :-)

Gość trututu
Właśnie o to chodzi, że wcześniej został skrzywdzony. To jest wogóle zakręcona historia. Bo 10 lat temu gdy byliśmy młodzi i głupi to on mnie skrzywdził a teraz ja mu dałam szansę naprawić ten błąd.