Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość arata

Zdradza mnie mąż - czy wynająć detektywa?

Polecane posty

Gość larissa612
Moja siostra podejrzewa, że maż ją zdradza. Zastanawia się czy wybrać się do detektywa. Kogo polecacie? Słyszałam, że ADW-detektywi są godni polecenia. Ma ktoś z nimi doświadczenie?

Gość zdradzona8132
Nie czekaj, póki będzie za późno! Ja w porę wynajęłam detektywa z agencji ADW-Detektywi, dzięki temu szybko dowiedziałam się, że mąż mnie zdradza, a tym samym nie narobił mi jeszcze większego wstydu, gdybym później to odkryła!

Gość inspektorgadzet
Niestety usługi detektywistyczne to czasem jedyne rozwiązanie. Ale wybór odpowiedniego specjalisty nie jest prosty. Polecam przeczytać artykuł o odpowiednim wyborze biura detektywistycznego, który znajdziecie tutaj: http://a4print.pl/uslugi-detektywistyczne-wybor/ Jest tam opisane czym kierować się przy wyborze detektywa oraz jak nam taki detektyw może pomóc.

Gość Czelićka
Moim zdaniem - tak. Zwłaszcza, jeżeli masz dzieci - może chcieć je Ci zabrać. Ja tylko dzięki detektywom swoje zatrzymałam przy sobie, w Polsce. Pomagała mi Grupa detektywistyczna Trójmiasto, więc jeżeli macie problem w moich okolicach, to polecam kontakt z nimi

Gość dorrotta
No raczej nie ma się nad czym zastanawiać. Dobry adwokat w Warszawie zdziała cuda:) nie no trzeba zatrudnić fachowca. Zerknij tu http://kancelaria-kopko.pl/ prowadzą tego typu sprawy. ja bym nie odpuszczała.

Gość gość
Polecam www.detektyw-profesjonalnie.com, mają biura mobilne w całym kraju.

Gość ane_tt003
Z mojego doświadczenia jest to zdrada na 100%. dlatego z pełną odpowiedzialnością polecam Ci detektywa Pana Artura Koniecznego cbsdetektywistyka.pl, moja sprawa została załatwiona szybko, sprawnie i dyskretnie. Byłam pod wrażeniem pracy tych ludzi! Rewelacja! Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Wcześniej współpracowałam z innym detektywem i była to kompletna porażka, facet naraził mnie tylko na koszty i nic w dalszym ciągu nie wiedziałam:( Natomiast po zkorzystaniu z usług Pana Artura sprawa została rozwiązana niemalże natychmiast! Poza tym Pan Artur ma świetny kontakt z klientem, wspierał mnie przez cały czas co również było dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji i z czystym sumieniem polecam ją każdemu:)

Gość Marcin M
Szanowne Panie, Jeżeli zdecydujecie się na wynajem firmy detektywistycznej proponuję sprawdzić czy firma jest ubezpieczona posiada zezwolenie na prowadzenia działalności detektywistycznej oraz kiedy detektyw uzyskał licencję. Jeśli jest to 2014 rok lub później to znaczy że skończył tylko kurs i nie zdawał egzaminu państwowego, więc jest duża szansa że traficie na osobę która kompletnie nie ma pojęcia o zawodzie. Ponadto detektyw ma obowiązek zawarcia pisemnej umowy z klientem, gdzie szczegółowo powinien być opisany zakres czynności i wynagrodzenie. Przed podpisaniem umowy detektyw powinien Was dokładnie wypytać o sprawę, jeśli od razu na wejściu ma gotową umowę to sugeruję podziękować takiemu Panu lub Pani. Oczywiście możecie próbować bawić się w detektywa na własną rękę, tylko proszę mieć świadomość, że jeśli partner Was nakryje to fachowiec zaproponuje wyższą stawkę bo aby być skutecznym musi zaangażować więcej ludzi i proszę nie ukrywajcie tego faktu bo tylko pogorszycie sprawę. Pozdrawiam, Marcin Mazurkiewicz Agencja Detpol

Gość gość
Jeżeli detektyw, to najlepiej sprawdzony. Jest wiele takich, którzy biorą połowę normalnej stawki ale nie licz, że coś im się uda zrobić, serio. Ja się raz nacięłam, w sumie i tak potem musiałam zapłacić standardową stawkę, ale przynajmniej sprawa byłą szybko i konkretnie rozwiązana. We Wrocławiu jest masa pseudo-detektywów, w razie problemów polecam P. Bożenę Skrzypek, to własnie ona poprawiała robotę po jednym z poprzedników

Gość gość
ja jak zaczęłam podejrzewać zdradę to nawet się nie zastanawiałam i od razu się zdecydowałam na detektywa bo potem w sądzie nie miałam ochoty się szarpać tylko od razu przestawić twarde dowody, intuicja niestety nie zawiodła ale http://www.detektywitrojmiasto.pl/ bardzo sprawnie dostarczył niezbędnych dowodów z których mąż nie miał jak się wykręcić

Gość fikumikunapatyku
Niestety mam podobne doświadczenia w związku z dokumentacją schadzek mojego ex-męża. Sprawa rozwodowa poszła gładko, bo wynajęłam tych państwa www.spyshop.pl/content/prywatny-detektyw-63 i nie tylko udokumentowali mi spotkania ale też ustalili kilka faktów o jego nowej miłości. Sęk w tym, że ona nie miała pojęcia o moim istnieniu, o czym nieomieszkałam jej poinformować i zgodziła się zeznawać na moją korzyść na sprawie :)

Gość gość
Tutaj trzymajcie namiary na sprawdzonych fachowców - http://detektyw-medard.pl Ludzie faktycznie z doświadczeniem i umiejętnościami, tacy, którzy będą realnie w stanie pomóc. Kwestia dogadania się....

Gość monia8282222
Ja miałam ten sam dylemat... Ale zdecydowałam się na współpracę z DETEKTYW Spy24 - z tego co wiem to działają na terenie całej Polski. Mój mąż zachowywał się dziwnie, więc postanowiłam to sprawdzić. Po kilku dniach moje przypuszczenia się sprawdziły. Dzięki temu, że wynajęłam detektywów miałam niezbite dowody, że mnie zdradzał bo oczywiście wszystkiego się wyparł przed sądem!!!!. Ale na zakończenie współpracy ze Spy24 dostałam raport z dowodami, więc już się nie wywinął. :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, czy mąz Cie zdradza czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja tak zrobiłam kiedy odkryłam że mąż mnie zdradza. Zgłosiłam się do http://roninsecurity.com.pl/ i oni zebrali dla mnie niezbite dowody potrzebne do sprawy sądowej

Gość gość
Moim zdaniem jak najbardziej. Dobre dowody w sądzie to ważna sprawa ;) Dobry detektyw ogarnie takie rzeczy, że już pozamiatane. Jak wyżej, polecam panią Skrzypek, która mi przynajmniej w udowodnieniu zdrady byłego męza pomagała, sprawnie i dyskretnie, oj był w szok, gdy się dowiedział, że wiem...

Gość gość
Czy ktos korzystal z takich uslug w Krakowie?

Gość gość
Skrzypek jak najbardziej. Słyszałem o niej kilka razy, jetem z Wrocławia. chyba jakiegoś prokuratora dopadła, wiec to chyba mówi samo za siebie. A w przypadku zdrad jednak dobrze postawić na kogoś, kto np. na 100% będzie osobą dyskretną i profesjonalną

Gość aurelczka889
Na śląsku chwalą ich http://www.detektyw-androsz.pl . Takie materiały zebrane przez detektywa mogą ci się potem przydać w sądzie, jeśli będziesz chciała rozwodu z orzekaniem winie męża.

Gość melmek900
Tych detektywów jest coraz więcej na rynku. Naprawdę zadziwiłam się, jak wiele jest z tego zakresu firm. Ostatnio znajoma opowiadała mi o http://www.detektyw-androsz.pl/ Szukała właśnie dowodów na zdradę męża.

Gość gość
Moim zdaniem detektyw może bardzo pomóc. po prostu moze mieć go cały czas na oku, Ty pewnie nie. Swoje to kosztuje, ale umówmy się - lepiej wydac te pianiadze niż być przez całe życie zdradzaną. Detektyw Skrzypek z Wrocławia się takimi rzeczami zajmuje, mozesz sobie sprawdzić, podobno bardzo skuteczna

Gość Vasdor
Jasne, wynajęcie detektywa jest świetnym pomysłem! Zwróć tylko uwagę na jego doświadczenie - powinno być jak największe. Takiego, z 1000 zakończonych spraw można znaleźć m.in. pod adresem http://www.detektyw-androsz.pl/

Gość Karolina_karolina
spoko, widzę, że marketing kwitnie powyżej :) ja za to jako szary człowieczek, nie reklamując nikogo chamsko, chciałabym powiedzieć, na podstawie własnych świeżych doświadczeń - warto wynająć tetektywa w przypadku zdrady, jeśli chce sie rozstac z małżonkiem. To ogolnie jest trudna sytuacja, ale przynajmniej rozwód z orzekanim o winie, alimenty i w ogóle poprawiaja nieco nastrój i ma sie taka satysfakcję, że dostał to, na co zasłużył. NAPRAWDĘ polecam Agencję Czarna Pantera. U innych tez byłam, ale podawali mi takie ceny, ze o boze. poza tym tutaj zajeli sie mną kompleksowo, dosłownie mialam terapię psychologiczną gratis. jak dla nie nie warto się zastanawiać i potraktowac usługi detektywa jako zainwestowanie w siebie i swoje nowe zycie. Jesli się wahacie to sprawdzcie sobie na ich stronie, jest telefon i wszystko, zapraszają na rozmowe, kawka herbatka, omawiacie wszystko i nine musicie sie wcale decydować, to nic nie kosztuje. wiem, ze całego świata nie zbawię, ale jesli chociaż jedna osoba trafi na ten post i zmieni swoje zycie tak jaak ja, to bedę przeszczęśliwa. zaluję, ze nie zrobiłam tego wcześniej, no ale lepiej późno niż wcale. z resztą, zobaczcie sobie opinie innych, moja tez tam jest : jak ktos chce to niech sobie wpisze w google agencja detektywistyczna czarna pantera opinie.

Gość gość
ja byłam na miejscu autorki wpisu i wynajęłam detektywa (Ronin Security http://roninsecurity.com.pl/zakres-uslug/ ). Wszystkie zdrady udokumentowali tak że podczas rozprawy sądowej nikt nie miał wątpliwości że doszło do zdrady

Gość gość
wynajmij detektywa i prześpij się z nim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się