Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość arata

Zdradza mnie mąż - czy wynająć detektywa?

Polecane posty

Gość Jakie to smutne
Po co detektyw.Teraz są kamerki, pluskwy i różne cuda.Szkoda kasy, zacznij sama go śledzić, może Ci pomoże jakaś zaufana osoba? Ktoś z rodziny,albo koleżanka. Jasne jescze będziesz wydawała kase na to?! W Łodzi jest to koszt około 2500zł. w zależnosci od ilości godzin,dni.Zdjęcia,filmy z ukrytej kamery.Wiem bo koleżanka z pracy ostatnio zatrudniła detektywa.Życze powodzenia🖐️

Gość milosz75
detektyw 24 to jakas pomylka kolega probowal sie dogadac z nim w gdansku ale nic z tego nie wyszlo co chwile zmienial decyzje, ceny, terminy... pomagalem przyjacielowi wiec co nieco wiem... zadzownilismy w koncu do detektywa babki z gdańska... informacje krótkie zwięzłę bez obwijania w bawełnę, biuro nazywa się A'propos. jeżeli ktoś chciałby z pomorza skorzystać to polecam szczerze, stronawww.detektywkobieta.pl telefon jest tez na stornie 696 732 969. Nie znam szczegolow jezeli chodzi o cene ale wiem ze moj frendak byl bardzo zadowolony

Gość gość
dziś detektyw to jakieś 1 tys do 4 tys, najlepiej sprawdź licencję i bierz najbliżej miejsca zemieszkania takiego co zna teren, a nie jest z innego miasta czy rejonu,

Gość gość
Na cokolwiek się zdecydujesz omijaj szerokim łukiem firmę detektyw24 - dla mnie to banda nieudaczników pragnących jedynie wyciągnąć jak najwięcej kasy. Etyka to dla nich obce słowo. Najgorsze jest kierownictwo. KS i AD oszukują na potęgę z uśmiechem na ustach. Dużo złego mogę o nich powiedzieć i nic dobrego. Odradzam i ostrzegam przed nimi!!!

Gość Girnesta
Strata czasu i pieniędzy. Sama walcz o prawdę! Łap linka do niesamowitego programu szpiegowskiego:

Gość Przemo 34
widzę, że się reklamujecie - i dobrze To nie jest reklama Sam potrzebowałem usług dobrego detektywa w Warszawie. Po wielu poszukiwaniach znalazłem Rudnickiego z Żelaznej. I dobrze trafiłem. W kilka dni znalazł mi Żonkę w mikołajkach z kolegą z pracy. Szacunek. Dla zainteresowanych 791 555 515.

Gość gość
Odradzam zawierania jakichkolwiek umow z panem K.Szaruga, naopowiadal mi bajek o tym jakie to dowody dla mnie nie zbierze i na kadnej gadce sie skonczylo, zaplacilam ponad 5 tys a dostalam 2 kartki papieru na ktorych cale g...bylo i kilka nedznych zdjec, chyba zrobionych telefonem. Facet ma nierowno pod sufitem, naciaga tylko ludzi i potem nie odbiera telefonow!

Gość nerrio5
Mnie się osobiście bardzo dobrze współpracowało z detektywami z firmy www.detektyw24.org.pl . Zaginął mój dziadek, niestety chory na Alzheimera, więc z góry było wiadomo, że pewnie zapomniał gdzie mieszka. Detektywi znaleźli go praktycznie tego samego dnia...na dworcu. Całe szczęście, że nie zdążył wsiąść w pociąg.

Gość sylwiaLat
Dobrą ofertę mają detektywi z portalu www.spy24.pl . Pomogli mi podczas poszukiwań syna. Chłopak został porwany i gdyby nie detektywi to nie wiem, czy by się udało tak szybko ustalić miejsce jego pobytu. Także za nich mogę ręczyć.

Gość janek33
Szeroką ofertę detektywistyczną mają w agencji Lampart ( www.lampart.co ). Kiedyś korzystałem z ich pomocy w związku ze sprawami osobistymi, a ostatnio zlecałem im wywiad co do działań konkurencji w mojej branży. Zawsze się angażują na 100 procent w pracę, co skutkuje porządnym materiałem dowodowym. Polecam.

Gość gość
Może najpierw warto jakoś odbudować wspólne relacje? Czasami faceci się zachowują jak głupki i nie wiedzą, że mogą takim zachowaniem prowadzić do poważnych sytuacji w związku. Może spróbuj sama zaproponować jakieś wspólne wyjścia ogólnie spędzanie czasu? Jeśli to nie pomoże i mąż dalej będzie się tak zachowywał to ja bym wynajęła detektywa. Moja koleżanka korzystała z usług veritas24.pl. Zawsze będziesz miała po tym jasną sytuację

Gość gość
Jesli ktos sie zastanawia nad detektywem to chyba nie ma czego odbudowywac? Takie jest moje zdanie i go nie zmienie. Jesli mialabym kogos polecic to http://grupahedron.pl/wywiad-gospodarczy/ korzystalam z ich uslug sprawdzajac firme, z ktora mialam zaczac wspolprace, sa dyskretni, skurpulatni i szybcy

Gość gość
Ja polecam agencję detektywistyczną http://nemezis24.pl i p. Jarka - profesjonalna pomoc. Ja również miałam problem tego typu - zdrada męża - i potrzebowałam pomocy przed sądem. Bez p. Jarka nie miałabym dowodów.

Gość gość
Cudowne reklamy na portalu kafeteria.pl :) Co jeden detektyw to lepszy :)

Gość gość
Nie ma to jak podbijać stare tematy reklamując kogoś tam :P po co detektyw - kop taki że Marsa zobaczy i już po problemie

Gość ludmagedon
Pewnie, to najlepszy sposób by się upewnić i zdobyć dowody potrzebne do przerwania toksycznego związaku :) Jeśli jesteś z Katowic lub okolic to polecam biur detektywistyczne Mioduszewscy :)

Gość zuzka9991
Jeśli myśl o zdradzie nie daje ci spokoju i chcesz mieć niezbite dowody na to by pójść do sądu i złożyć pozew o rozwód to myślę, że warto skorzystać z usług detektywa. Zobacz sobie ofertę tego biura http://detektyw997.pl/ Mają bardzo duże doświadczenie, przedstawiają mocne dowody i szybko realizują zlecenia. Ich oferta jest dość rozbudowana.

Gość gość
Ja mogę polecić detektywa, którego sama miałam okazję sprawdzić - http://www.nemezis24.pl/. Niestety nie była to przyjemność, bo mnie również mąż robił "na szaro", ale jednak współpracę z p. Jarkiem oceniam bardzo dobrze. Profesjonalista.

Gość gość32
Mój facet zdradził mnie kilkanaście razy... Wynajęłam detektywa - www.cbdio.pl, dzięki niemu wiem, z którą dziewczyną - mam zdjęcia i różne inne dowody świadczące o tym, że w ogóle nie był mi wierny...

Gość siostra452
Moja siostra miała podobne obawy. Mąż wracał późno do domu, na nic nie miał ochoty. Niby mówił, że zmęczony, że ma dużo pracy itp., ale wystarczy, że telefon zadzwonił, a on już wychodził bez słowa. Bardzo chaiałam jej jakoś pomóc, więc umówiłam ją na spotkanie z detektywem z biura ADW-Detektywi. Długo nie trzeba było czekać na pierwsze dowody zdrady. Okazało się, że sypiał z koleżanką z pracy…

Gość kuzna38
Nie ma co żyć w niepewności. Warto postawić na wiedzę. Na http://www.lampart.co/blog/con/pomorskie/ widziałam, że też zajmują się takimi rzeczami. Jeśli facet jest w stosunku do nas nie fair to warto o tym wiedzieć.

Gość Hania790
A podziele się z Wami...tak mój mąż mnie zdradzał, ale już minął z miesiąc od sprawy i jakoś tam się trzymam...Musiałam się niestety uciec do usług detektywa-wybór padł na detektyw24.net i powiem Wam, że nie wiem jak inni,ale ja jestem bardzo zadowolona. Pan Konrad-przedstawiciel z Gdańska (pomijając fakt, że przystojniak :P ) zajął się mną bardzo rzetelnie. Wytłumaczył, pocieszył, polecił adwokata i nawet był na rozprawie...Polecam,ale może nie do spraw rozwodowych :/

Gość tyyy
W mojej sytuacji sprawdziła się agencja Global Detektyw ( www.globaldetektyw.pl). Mają szeroki zakres usług. Zajmują się prowadzeniem obserwacji, szukaniem mienia i osób, czy wywiadem gospodarczym. Trzeba im oddać, że pracują dyskretnie i szybko dostarczają pierwsze materiały ze swojej pracy.

Gość yannek
Pozytywnie wspominam kontakt z prywatnym detektywem z GlobalDetektyw (www.globaldetektyw.pl). Miałem okazję współpracować w związku z zaginionym ojcem. Odnaleźli tatę dość szybko i gdyby nie oni to do dzisiaj bym nie wiedział co się z nim dzieje.

Co natomiast, jeśli nie pomyślałeś wcześniej o wynajęciu detektywa, a teraz twoja dziewczyna spodziewa się dziecka? Możesz sprawdzić, czy to owoc zdrady, wykonując badanie DNA. Pomoże ci w tym profesjonalne biuro detektywistyczne- Grupa Hedron. Szczegóły na http://grupahedron.pl/.

Gość geraltt
Mi się jakiś czas temu zdarzyło korzystać z pomocy profesjonalnego detektywa. Agencja nazywa się Global Detektyw (www.globaldetektyw.pl). Zleciłem im obserwację mojej żony i dobrze, że się na ten krok zdecydowałem, bo miałem nosa. Spotykała się od pół roku z kolegą z pracy...Powiem tak – lepiej widzieć, mieć dowody, niż żyć domysłami.

Gość bobinka834
Ja korzystałam z usług ADW-Detektywi.pl. Nie ufałam swojemu chłopakowi, który kilka miesięcy przed naszym ślubem zaczął się dziwnie zachowywać. Moje podejrzenia okazały się niestety słuszne – zdradzał mnie z moją najlepszą przyjaciółką!

Gość gość
trzeba znać prawdę a nie snuć domysły... polecam sprawną i dyskretną Panią detektyw :http://prywatny-detektyw-wroclaw.pl/ , tel 722124624 Sprawę zamknęła w jeden weekend i wszystko jak na dłoni .

Gość gość
ja też miałam długo podejrzenia dotyczące mojego męża, ale próbowałam sobie wmawiać, że wszystko jest ok. w końcu po paru latach siostra namówiła mnie do wynajęcia prywatnego detektywa, który zajmuje się badaniem zdrad małżeńskich. Prawda była bolesna, ale miałam dzięki temu dowody obciążające winą byłego męża w sprawie rozwodowej. Jeśli macie podobny problem i jestscie ze szczecina to warto oddać sprawy w ręce tej agencji detektywistycznej http://www.detektywi.szczecin.pl/.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się