Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala_zrozpaczona

Jak wrócic do byłego?

Polecane posty

Gość Ala_zrozpaczona

Moja sytuacja wygląda tak. Byłam 3 lata z chłopakiem. Zostawiłam go ponieważ powróciło uczucie do mojego byłego przez przypadkowe spotkanie na zabawie. Marcin, ten z którym byłam 3 lata studiował, nie miał pieniędzy, finansowo nie mogl zwiazac konca z koncem. Za to Paweł (ten byly, a teraz obecny) już pracował, mial samochod itd. Jednak teraz Marcin już skonczyl studia, jest inzynierem i zarabia znacznie wieciej niz Pawel, i przy nim moglabym wiesc lepsze zycie. Pozatym stwierdzilam niedawno ze nadal go kocham. Jednak po tym jak go zostawilam on nie chce mnie znac. Dodam ze przez 2 lata od kiedy nie jestesmy razem nie miał żadnej dziewczyny. Podczas niedawnej rozmowy powiedzial mi, że juz nigdy nie chce miec dziewczyny, a w szczególności mnie, bo żadna kobieta nie jest warta takiego cierpienia jakie pszeszedl przy rozstaniu i juz nigdy nie chce tego przechodzic. Poradzcie co robić, jak go namowic do powrotu? Juz nawet nie odbiera odemnie telefonów, nie odpisuje na sms i gg.

Gość pampers do wymiany
Z Ciebie materialistka, a z tego faceta będzie ostatni frajer jak do Ciebie wróci, ale kombinuj... życie to jedno wielkie kombinowanie.

Gość Ala_zrozpaczona
Mi się wydaje wogole ze on cos jeszcze do mnie czuje tylko zadusza w sobie to uczucie. Wogole to bardzo wrazliwy facet. Zaluje ze dalam sie omotac chwilowemu zauroczeniu. Nie mam pojecia jak to odkrecic

Gość bu ha ha
prowo nie wierze, że istnieją takie durne idiotki.

Gość lucjan B
A skąd wiesz że za pare miesiecy znów CI sie nie odwidzi???????? Zmienna jestes jak pogoda w lato i nie dziwe sie ze face juz ma dosyc Cie. Nie wracaj do niego to możesz najmądrzejszego zrobić.

"Jak wrócic do byłego?" - w tych okolicznościach? - wcale. Tobie tak uczucia wracają razem z lepszą pensją faceta, nie? :D

Gość Ala_zrozpaczona
A może ktos mi odpowie co mam zrobic zeby znowu sie we mnie zakochal? :(

Gość Ala-zrozpaczona
Pieniądze są takze wyznacznikiem atrakcyjności. To chyba normalne, ze szukam kogos kto zapewni w przyszlosci byt mnie i naszym dzieciom.

Gość Im so sorry for you
no a jak straci prace to kopniesz go w dupe tak?? Kobieta powinna umiec sama o siebie zadbac a nie patrzec na faceta

Gość Ernesto123
gupi ten koles ze cie nie chce

Gość fffffddddd
prowo ;) nagle zrozumiała, że kocha jednak tamtego bo zarabia więcej niż obecny. hahahaha

Gość coś ty się go tak uczepiła
nie ma innych facetów na świecie czy co? nagle ci miłość wróciła do niego?:O

Gość moskala
Atrakcyjność eksa rosła wprost proporcjonalnie do jego zarobków

Gość chlop
a po co Ci jakis wypierdek inzynier.Ja jestem kasiasty, mlody wdowiec , bezdzietny, w sam raz dla takiej kobiety jak Ty i twego ewentualnego potomstwa.Teraz w tym momencie sobie pomyslalem, co bedzie jak pojawi sie jeszcze lepiej ode mnie ustawiony facet????

Gość padam ze zdziwienia
gdzie takie gadziny sie lega?

Gość gwoli wyjasnienia...
uszanuj jego decyzje i zostaw go w spokoju. ty chyba wszystko przeliczasz na pieniadze, wiec nie ma pewnosci, ze za jakis czas znowu ci szajba nie odbije. wcale sie chlopakowi nie dziwie. on ma klase, ty nie.

Gość padam ze zdziwienia

Gość jasio zdziwiony
powiedzcie kobiety, wy takie wszystkie jestescie?to juz ´zadnej normalnej nie znajde?

ale jak nagle ten obecny będzie więcej zarabiał to również nagle zrozumiesz że go bardziej kochasz, prawda? Boszsz... uchowaj przed takimi idiotkami

Gość bo baby som glupie

Gość gwoli wyjasnienia...
Boski to idz razem z sasiadami zapalic, haha...bedzie wreszcze temat do rozmowy

Gość a ile wystarczy wytargac
ile trzeba miec kapusty miesiecznie byscie nas kochaly i na innego swistaka nie zamienily?Ile w tym sreberku trza przytargac do chalupy?

Gość Hipcioszek Kaloszek
ja sie melduje-mam brutto 3350zl, wystarczy?

Ty go nie kochasz,tylko patrzysz na konto bankowe, znajdz sobie trzeciego najlepsze rozwiazanie