Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka taka jednaaa

Jestem bardzo chuda-a te mrozy mnie dobijaja!

Polecane posty

Gość chudzinka taka jednaaa

Mam 173 cm wzrostu,waze 50-51 kg. Jestem naprawde chudziutka i choc ubieram sie wielowarstwowo nie moge sie dogrzac. Zakładam 3 pary bluz, pod spodnie getry,2 pary skarpet,Emu,czapka,szalik,długa kurtka i nic.Macie sposoby.Nie wychodzę z domu,moj organizm nie radzi sobie z ogrzaniem siebie:( POMOCY

Gość ghjkl
to chociaz jedz coś kalorycznego i rozgrzewajacego..A nie możesz przytyć czy sama trzymasz taka wage?

Gość chudzinka taka jednaaaa
nie moge przytyc za zadne skarby,wrecz chudne w zimie.Nie wiem jak to działa.Jem kalorycznie,bo w ogóle lubie tłuste zupy,smalec itp. JAdam suzo czarniny i rosołu ale i tak jak mam gdzieś wyjsc to mnie przeraza.Nie macie jakis sposobów ludzie? A jak widze laski w krótkich kurtewczkach i bez czapek,to pytam JAK to MOZLIWE?

Gość ty to jeszcze nic
Ja ważę tyle samo przy wzroście 178.... I nie jest mi jakoś szczególnie zimno, może ty masz niedobór jakichś witamin albo czegos innego?

serio nic Ci nie jest??A tez ubierasz sie grubo?

Gość voice
ja nie jestem chuda, a też marznę, że czuję się jak kostka lodu może przestań się golić, zapuść futerko, będzie Ci cieplej;]

Ja ważę więcej niż Ty i też umieram z zimna :( Te mrozy to już przesada, mam na sobie półgolf i sweter, na nogach getry,spodnie,skarpety, KURTKĘ NARCIARSKĄ,czpę,rękawice a i tak zamarzam :O

Gość witam w klubie
też jestem chuda i za każdym razem jak jest zima to mam wrażenie że jej nie przeżyję :(

Gość mnie tez wiecznie zimno
przy 173 cm waga 49 kg, anemia, leukopenia, wyziebiony organizm, nie pomaga nic, wiecznie zimne dlonie, stpy, kapiący nos. byle do wiosny.:)

powinnas brac jakies witaminy.skoro twoj organizm nie radzi sobie z zimnem to napewno musisz byc osłabiona. przed kazdym wyjsciem wypijaj cos cieplego np.herbate albo barszcz , mowili nawet w telewizji wczoraj ze nalezy pic herbate z imbirem bo dziala rozgrzewajaco na ciało. jak marzniesz w tylu swetrach to moze zaloz jeszcze jeden, trudno. ja w ogóle nie marzne co mnie dziwi bo co roku marzlam a takich mrozow nie bylo.a ta zime przechodze jak lato.serio. nawet rajstop nie zakladam. mam 1 cieply sweter , rekawiczki,plaszcz , gacie i podkolanowki.i bardzo cieple buty.bron boze na obcasach.

nika dzieki za rade. Nie wiedziałam o tym,by pic/jesc cieple przed wyjsciem,ale na pewno sie zastosuje.

Gość no to moze bycc
tarczyca?

poczekaj do czterdziestki to przytycie przyjdzie sano a teraz się ciesz że możesz wszystko jeść.

Gość ja mam tak samo mo
tyle samo waze ale mam 165cm, ciagle marzne!!!!!!! jestem niskocisnieniowcem i jedyny ratunek dla mnmie to ruch! jak bedziesz ciagle cos robic, sprzatac, odkurzac, myc podloge, albo cwiczyc w kolko to jest szansa, ze nie bedziesz odczuwac zimna!!! innej rady nie ma.. no moze gorace herbatka ale to na krotko dziala, sama wiesz;) heh.

Gość ja mam tak samo mo
i tez mi zimno nawet jak jestem przy kaloryferze, ale ten ruch- choc sie nigdy nie chce rozpoczac.. cokolwiek robic, (no bo jak jak tak zimno? nie?)heh.. pomaga!!! i witaminy bralam i mi nie pomogly, pozatym mialam np. badania podstawowe i bylo ok, jedyny ratunek to ruch - jeszcze raz powtarzam czesc zmarzluchy!

Też marzę,a jutro idę na egzamin w garsonce.Chyba się na uczelni przebiorę,bo inaczej tego nie przeżyję :/.