Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriusz85

Prosba do kobiet o rozszyfrowanie waszych lamigłówek

Polecane posty

;) Wielka prośba. On: My się znamy? ;) Nie raz w okresie wakacyjnym przejeżdżałem przez Twoje miasto, ale jakoś Ciebie nie kojarzę ;) Chyba, że ja o czymś nie wiem i dopiero mamy się poznać :) dzięki Ona: widzisz moze bóg chce zebys znalazł swooja druga połówke Gdyby o nic nie chodzilo to by nie pisała, a zwlaszcza nie wspominała by o tej drugiej połowce. Nie wiem jak to do konca rozumiec, nie wiem teraz czy pisac cos, ech.

Gość ale ty naiwny jestes
przeciez nie napisala , ze chce sie z toba bzykac. skoro bog i druga polowka to co to moze byc innego jak nie slub+ co bog zlaczyl tego nikt nie rozlaczy. skoro bog tak chce to ty mozesz sie tylko poddac. kapujesz?

Chyba. Mimo, ze przeczytałem to kilka razy, a czemu Ty odrazu z tym bzykaniem wyskakujesz? Poddac temu? czyli w to brnąć? Dla mnie problem jest taki ze ona jest ladna, moze miec innego nie jednego, ale chyba nie tylko mi to po glowie chodzi.

Gość ona wie jak to jest
Niech się dzieje wola nieba , z nią się zawsze zgodzić trzeba :) nie masz wyjścia tak widać być musi ;)

no to sie zen , po co pytanie na kafe zadajesz?

moze miec innego ale widocznie nie ma skoro pisze do ciebie

Bo jestem facetem i nie pojmuje zbytnio tych waszych zalotów, a dwa nie ma jak sie zenic bo to sa tylko te dwie wiadomosci jakie byly wyslane.

Gość Sdiv id=footer_t_sep
KAFETERIA - Dlaczego dziewczyny z ponad przeciętn± urod±.. - Forum dla kobiet document.write(''); document.write(''); banner_1='baeQpMrBf_KU8yHQsuMa6cRpjy1_6A9q0t2XkzfRIST.z7'; banner_3='bQeaqMtBWvs06AkXaqTWPnYY7zaBXs_arP3nqRIyIYj.q7'; banner_19='16MwQiMTbxovfFgtVQQVDpa17_xREc_e7bvn1MIaSPb.R7'; var gemius_identifier = new String('d1BKWEMwD9OO_xfEjvs9CqP8.F4GHf.i3sJvWHBB_Hf.K7'); Magazyn dla kobiet Kafeteria jest czę¶ci± Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii »  Forum - strona główna » Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Dlaczego dziewczyny z ponad przeciętn± urod±.. 00:35 Obrany często nie maj± chłopaka Nie mówie tu o ładnych, czy atrakcyjnych, ale o ponadprzeciętnej urodzie dziewczyny 20-24 lata. Czy?? Maj± zbyt duże wymagania co do partnera i nikt nie spełnia ich wymagań?? Czy szukaj± księcia z bajki?? Czy stawiaj± na kariere zawodow±, edukcje itd. A zwi±zek kiedy¶ tam jak co¶ osi±gne?? Inne powody?? Powtarzam często, nie zawsze. Ale tak widze z obserwacji!!! Co my¶licie?? 00:38 [zgło¶ do usunięcia] ja nie wiem czy moj± urodę można nazwać ponadprzeciętn±,ale mogę ci odpowiedzieć: 1)faceci widz± we mnie tylko wygl±d 2)niektórych onie¶mielam 00:39 [zgło¶ do usunięcia] kpdoai mam tak± koleżankę- piękna jest a nie ma faceta (ma 24 lata) ja my¶lę że trochę Ľle to odbierasz- tak jakby piękne ponadprzecietne kobiety byly z innej gliny ulepione niż te przeciętne i musiały zawsze mieć faceta- a one oprócz tego że s± piękne to maj± te same problemy co zwykłe- s± czasami nie¶miałe, czasami zranione i nie chca faceta, niektóre miały trudne do¶wiadczenia życiowe, inne stawiaja na kariere a jeszcze inne nie maj± parcia na zwi±zek i czekaja sobie zajmuj±c się innymi sprawami, sa tez wybredne księzniczki itp itd- powodów może być tysi±c 00:40 [zgło¶ do usunięcia] nieznana i nielubiana   (gunjax@wp.pl) nie zauważyłam wielu takich przypadków ale je¶li już - mniemam, że przyczyn± jest charakter Za dużo mówimy o zmianie ¶wiata, a za mało ¶wiat zmieniamy. Za dużo mówimy o miło¶ci, a za mało kochamy. http://www.youtube.com/watch?v=aRf-rZrflzQ 00:41 [zgło¶ do usunięcia] dlaczego dziewcztny z ponadprzeciętna urod± maj± tyle kompleksów? Moja kobieta to prawdziwa sztuka z wyższej półki. Nie mam kumpla który by się na jej widok nie ¶linił. Nie raz już dochodziło do akcji,że musiałem komu¶ dowalić. Ona tymczasem prawie płacze patrz±c w lustro Nic nie mówi,nie narzeka na siebie ale widzę jak nienawidzi swojego ciała,jak przy moich dużo brzydszych od niej koleżankach kuli się i nawet nie ma odwagi podnie¶ć oczu,a kiedy kto¶ mówi jej,że jest piękna ona zachowuje się jakby my¶lała,że z niej drwi±... 00:44 [zgło¶ do usunięcia] krewny pienknego donka na pewno nie jsty tak piekna jak ja i nie dba o wizerunek tak skutecznie jak ja 00:45 [zgło¶ do usunięcia] Obrany Onie¶mielasz? To znaczy po prostu jakby boj±, wstydz± się podej¶ć, zagadać itd. no wiesz, że z góry zakładaj± że nie maj± szans? 00:46 [zgło¶ do usunięcia] Diogenes cynik Dlatego, że one wiedz±, że za lat 20 też będ± atrakcyjne. Im się nie spieszy, bo po co. Babcia Fonda jest promienna po szesciesi±tce, one też będ±. Fonda w Barbarelli była niezła d**a i to jej zostało bez zmian, niektóre laski tak maj±. Już nie mówi±c o tym, że facetom na widok prawdziwych mega lasek kita raczej mięknie, niż twardnieje. W trampkach na Spitzbergen nie wleziesz a dobry sprzęt do wspinaczki to nie każdy wozi w bagażniku większo¶ć odpada w przedbiegach - to sie wie. 00:47 [zgło¶ do usunięcia] , hfgcbhlkj;;l":'hcfxfxgl;, / ;mnhvgchkm;,,nmjbnbnm/,/,/m,mm,bnhv

skoro napisales jej, ze: "moze dopiero MAMY sie poznac" a ona, ze "moze Bog chce" to miala na mysli: "tak, mamy sie poznac, bo Bog chce zebys pozanal te swoja druga polowke, czyli mnie." kapujesz juz? szoruj po telefon i pisz do niej

Teraz kapuje dosadnie, tylko nie wiem co napisać. W co sie dałem zrobic, szukałem kogoś, ale teraz to ludzie nie wiem co ze soba zrobic, ale ok. Nie wiem co napisac, zeby nie nawalić. Dzieli nas troche km, jak napisze. "moze i tak, tylko czemu nie chciał zeby bylo blizej." lub "tez tak mysle, potrafi (nami) pokierować tak jak sie nie spodziewamy w najmniej oczekiwanym momencie" Bedzie dobrze? :) Moze to przez to zimno mi tak odbija.

Gość ale ty jestes naiwny
skoro juz na wstepie bog sie do tego wmieszal to zamoczysz dopiero po slubie.

hehe brzmi dosyc nie ladnie, dopiero teraz to widze, ale całość na szczescie sie zgrywa, zreszta napisalem tak sobie nie liczac na cokolwiek a nawet nie szczegolnie na odzew.

Ona: widzisz moze bóg chce zebys znalazł swooja druga połówke na to można napisać na 100 różnych sposobów np wierzysz w przeznaczenie?

te Twoje propozyjcje takie jakies za bardzo wzniosle sa, zostawcie juz tego Boga w spokoju cos bardziej przyziemnego...

to przeciez ona od razu wlaczyla w to boga.. No to chyba tak lubi. Naåpisz jej , ze modliles sie o taka druga polowke.

nic nie mam z moczeniem. moczenia nie bedzie. dopiero po slubie. wczesniej mozecie sie razem pomodlic. druga polowka to przeciez nie latwa dupa do zamoczenia tylko porzadna dziewica co daje dopiero po slubie.

Sami dobrze napisala moze cos w tym stylu? skoro to ona wmieszala w to Boga to moze faktycznie lubi takie rzeczy...

na pewno odpisze, gdzie ona drugiego takiego naiwnego znajdzie ?

jeszcze nie wiadomo czy jest naiwny, uspokój sie.

jak by nie byl naiwny to by zwiewal albo olal ale to nie moj klopot

Skad Ty wiesz jak wyglada zycie, jak nawet mnie ani troche nie znasz. Nie mowiac o parach czekajacych do slubu dwoje naiwnych?