Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriusz85

Prosba do kobiet o rozszyfrowanie waszych lamigłówek

Polecane posty

Gość ale ty jestes naiwny
Ciebie nie znam ale zycie znam. chcesz sie zenic to wchodz w to. chcesz cos uzyc to zwiewaj. ona Ci nie da przed slubem. jak cie potrzyma ze dwa lata na recznym to sam sie ozenisz zeby cokolwiek miec. chcesz tak? to bierz. Nie chcesz to nie wlaz w to.

Gość jak dla mnie ta łamigłówka
jest trudniejsza, jeśli chodzi o wypowiedź JEGO. Co to w ogóle znaczy? Co z tego że przejeżdżał? O czym niby nie wiesz? Wcale tego nie rozumiem. A kobieta odpowiada w tłumaczeniu tak: masz takie parcie na poznanie dziewczyny że szukasz jej w każdej miejscowości przez którą przejeżdżasz na wakacje, więc Cię pocieszę: może znajdziesz z bożą pomoca, a że ja też jestem sama, więc nie wykluczam, że mogę to być ja, chociaż się nie znamy.

zeby juz nie przeciagac o czym mysli dziewczyna jak gada o drugiej polowce? przeciez nie o tym zeby Ci dac zamoczyc bez zobowiazan bo wtedy nie bedzie zadna polowka tylko latwa dupa, zgadza sie? Co to jest druga polowka , ktora bog stawia na drodze? Przeciez jak panienka mysli o bogu i polowkach to nie mysli o seksie , bo by wtedy nie mysløama o bogu. takie trudne? Zadales proste pytanie - o co jej chodzi? prosta odpowiedz Jej chodzi o to zeby znalezc meza. ale jak Ci sie tak podoba to dlaczego nie? sa faceci co cale zycie bzykaja tylko jedan dupe i tez zyja. przeciez to Twoje zycie. to dlaczego masz tak nie robic skoro tak chcesz?

Nie wiem czy jestes nia czy nim , ale juz sobie daruj, z druga polowa mozna kochac sie tez przed slubem, druga polowa to tylko umownie. dzizas.

jak pokocha przed slubem to tak zeby natychmiast wpadla. ale juz sobie daruje. za naiwnosc powinno sie placic.

wcale tak nie musi byc, dziewczyna uderzyła troche z romantyzmu a juz sie ja podejrzewa o nie wiadomo co.... wcale nie mowie, moze i nie chce seksu przed slubem, ale tego to sie autor z takiego sms'a nie dowie

najgorsze jest to ze większość facetów jest takich jak Ty:P nie potrafią pisać z ''jajem''szukają czegoś czego nie ma.Nie potrafią zainteresować sobą -szok odpisała Ci?

no wlasnie, odpisala Ci? bo my ciekawe ;)

Juz nie sciemniajcie, co do tych facetów. Nie napisala i chyba co bym ne napisal nie zrobiła by tego, tylko po co to pisała? ech

Gość moze czyta kafe
i wie ze zostala rozszyfrowana