Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka.Liliannaa

powróżę chętnym

Polecane posty

Gość wróżka.Liliannaa

Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Lilianna i jestem wróżką, posługuję się kartami klasycznymi oraz tarotem:) Nie mam jeszcze co prawda wieloletniej praktyki, ale posiadam już pewne doświadczenie:) Pierwszym 10 osobom które napiszą powróżę zupełnie za darmo, resztę poproszę o symboliczne 10 zł na moje konto:) W treści wiadomości proszę o podanie imienia oraz daty urodzenia osoby której ma dotyczyć wróżba. Dziękuję,pozdrawiam i zapraszam:)

Gość wozkers34
Hej, ja chce wrozby, czy dzisiaj zrobie kupe twarda czy na miekko?

Gość Mirka..........
Co mnie spotka w najbliższym czasie???

Gość sasasasasasas
monika 1983 czy obecny chlopak bedzie tym jedynym...

Gość sasasasasasas
18,05,1983

Gość wróżka.Liliannaa
rumiankowa wkładka: ujmę to w ten sposób... niestety nie:/ co więcej z kart wynika, że Twój partner jest tzw. człowiekiem o dwóch naturach czyli po części ukrywa swoją prawdziwą twarz.

Gość wróżka.Liliannaa
campari 74 To dosyć ogólne pytanie. Musisz być bardzo ostrożna w kwestii finansowej gdyż w niedalekiej przyszłości ktoś będzie próbował naciągnąć Cię na dość spore koszty... Najprawdopodobniej będzie to ktoś z Twojego otoczenia posiadający tzw . ,,syndrom kulawej nogi" czyli fałszywie użalający się na swój los pasożyt.

Gość aloaloalo12345
Martyna 25.09.1991 jak bedzie ukladalo sie moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie? czy zdam egzamin na prawo jazdy ?

karolina 15.05.92 czy dostane sie na studia medyczne i bede dobrym i dobrze zarabiajacym chirurgiem?? ;)

Gość wróżka.Liliannaa
sasaasaasa Niestety nie:( ale nie martw się znajdziesz kogoś kto tak naprawdę o wiele bardziej będzie na Ciebie zasługiwał. PS. dokładniej mówiąc to już go znasz tylko jakoś nie możecie się odnaleźć, ale zmieni to dosyć zabawny zbieg okoliczności

Gość prosze o wrozbe
agnieszka 02.04.86 czy moj obecny chlopak to ktos na stale? czy to tylko przelotny zwiazek???

Gość dorisaa
Czy wyjadę w tym roku na dłużej? Dorota 16.12.1990

Gość wróżka.Liliannaa
frika 8 Ujmę to tak w ciążę zajdziesz w ciągu najbliższego pół roku, a poczęcie będzie miało spontaniczny i niespodziewany charakter:) Będziesz jednak musiała na siebie uważać gdyż ciąża może być zagrożona.

Gość Mirka............
a ja ur. 1957r.

Gość Agnieszka 19 09 1984
Kiedy moja sytuacja materialna sie poprawi? dziękuję🌻

Gość wróżka.Liliannaa
aloaloalo 12345 w życiu uczuciowym burza jednym słowem:P zakręci się wokół Ciebie pewien ,, mundurowy" lub z aspiracjami na ,,mundurowego" nie będziecie co prawda razem do końca życia,a le do końca życia będziesz go wspominała z uśmiechem na ustach:) Co do prawa jazdy- no cóż widzę, że może Ci się szykować poprawka. jednak w rozkładzie pojawia się też koło fortuny... Hmm tak naprawdę to z tym egzaminem może być tak,że popełnisz pewien błąd, ale jeśli odpowiednio zagadasz zostanie Ci on odpuszczony:P Do wkładka rumiankowa: Bardziej gra kogoś kim nie jest , stara się wytworzyć fałszywy lepszy obraz samego siebie...nie są to wielkie kłamstwa, ale worek małych drobnych ,,niby" nic nie znaczących kłamstewek

Gość Mirka..........
Wróżko dlaczego mnie pominełaś??????

Gość wróżka.Liliannaa
Blue lips A czy tak naprawdę chcesz być akurat chirurgiem? Karty mówią, że owszem pójdziesz na studia, nawet związane z naukami ścisłymi...ale jakoś dziwnie intuicja podpowiada mi, że nie będzie to medycyna natomiast- owszem odniesiesz w tej dziedzinie sukces. PS> a nie myślałaś o weterynarii?

Gość wróżka.Liliannaa
Mirka bo nie podałaś pełnej daty urodzenia:)

Gość mala pralinka 19
ja 1,06,1991 on 18,07,1986 czy będziemy razem

05.10.1986 Paulina Czy dostane te prace? :) Prosze o wrozbe!

Gość wróżka.Liliannaa
prosze o wrozbe- raczej nie widzę zbytnich szans na udany szczęśliwy związek do końca życia:/ za to macie szansę zostać ,,dobrymi znajomymi"- właściwie to nawet tak byłoby lepiej dla was obydwojga.