Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka.Liliannaa

powróżę chętnym

Polecane posty

Gość babajedna
nie dajcie sie nabrać chce baba zarobic troche kasy i naciąga wszytskich

Gość abaaaaaaaaaaa
Maria, 24.07.92- jak potoczą sie moje losy (chodzi mi o szkołe i o znajomych) z hóry dzięki

Gość wróżka.Liliannaa
Grill- temu właśnie napisz na gg do mnie. Po prostu uważam,że konwersacja na gg jest o wiele bardziej przejrzysta:PP bardzo przepraszam, że Cię pominęłam:)

Gość wróżka.Liliannaa
w razie czego jeszcze raz przypominam nr gg 1138620.- tak naprawdę jest mi o wiele łatwiej wam odpisywać:)

Gość ijgif
ok w takim razie trzeba na gg:P polecam wróżka odpowiada wyczerpująco na każde pytanie:)

Gość wróżka.Liliannaa
Dziekować:) Po prostu na gg wygodniej:) a tu możecie się np wymienić opiniami na mój temat- czyli obgadywać do woli:P

Gość Liliano jakoś
nie wierzę w takie wirtualne wróżenie. Zeby to sens jakis mialo trzeba sie spotkac. Byłam kiedyś u wrózki i to ona kazała mi przełożyć karty; wywróżyła mi pewne rzeczy i do pewnego momentu wszystko sie sprawdzilo. Tyle ze wywróżyła mi 2 dzieci a mam 3.

Gość wróżka.Liliannaa
masz rację że nic nie zastąpi wróżby w normalnym salonie:) ja sama np. jestem wielką ,,fanką" wróżki Dzidzainny z Krakowa- można ją czasem spotkać na rynku jak jest ciepło. Wróży wierszem i jest naprawdę genialna- choć trochę nieobliczalna:) słyszałam że jednej kobiecie w zamian za wróżbę kazała posprzątać sobie dom:P

PROSZE O WRÓŻBĘ Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE... CZY BĘDZIEMY MIEĆ DZIECKO-CI JESLI TAK TO ILE? I CO MNIE CZEKA W NAJBLIŻSZYCH OKOŁO 3 LAT LIDIA 13.10.1982 DAMIAN 24.08.1980

Gość wróżka.Liliannaa
lila na gg :PPP

Gość Aurelia009
wróżka.Liliannaa.Powróżysz mi Jestem Jola.12.03.1986r. Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe.Z Góry Dziękuję.

Gość wróżka.Liliannaa
jeszcze raz przypominam o gg :)))))))) 1138620 To na serio wygodniejsze i sprawniejsze:PP

Gość herafrodyt
dziękować:P Konkret babka z Ciebie:))

Gość kuolainka
Nom fakt faktem- muszę polecić Cię Lilianno:))) Bardzo dziękuję za poradę- zapewne jeszcze nie raz skorzystam:)