Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

formoza

mój mąż gubi różne rzeczy

Polecane posty

nawigację, buty nike , buty campus,12 000 pln, 2 telefony, o mało co laptopa, różne ciuchy, albo je jakoś tak głupio niszczy .. zawsze uplami nową drogą rzecz, pękł mu monitor w nowej toshibie, pękł wyświetlacz w nowej nokii, i masę innych rzeczy o których juz nie pamiętam ...wkurza mnie to czasami

Gość yuoipkkk
niektórzy tak mają, ja palę żarówki ,średnio 2 w miesiącu, włączam światło i bach, spalona

Gość yuoipkkk
możliwe że go opieprzasz notorycznie i dlatego

Gość tzy tzky
wymien go na bardziej ekonomiczny model

Gość yuoipkkk
a, jeszcze wylewam kawę na dywan, raz na tydzień, no ale to nic w porównaniu z nim, mozliwe że te buty mu się nie podobały i ten laptop też, a pieniądze wolał zgubić niż mieć problem co za nie kupić, mój facet tak miał że co zarobił to musiał wydać w tydzień bo mu przeszkadzały, lubił byc bez i lubił zdobywać nowe, reszta go nie obchodziła

Gość Pach Pach
może ciebie kiedyś zgubi

Gość jest tzw
pechowcem

Żeby pospłacać swoje długi wyjechał do ire. Na blisko 4 lata . Tam nie żył zbyt oszczędnie ( ma zamiłowanie do markowych rzeczy ) w 2008 w sierpniu miał jescze 12000 do spłacenia w skarbówce. Umówiliśmy się że nic nie będie do domu przysyłał żeby szybciej spłacić długi,bo odsetki rosły, tak było do grudnia. W grudniu 2008 wrócił spłacił długi i był bez grosza. Myslałam że zostanie tam jeszcze trochę żeby coś zarobić już na czysto .... ale nie .

kiedyś jak tak sobie policzylam to wyrzucił w błoto coś ponad sto tys...po prostu trochę mi szkoda ( bo tyle mniej więcej mam hipoteki do spłacenia ) byl taki czas kiedy miał małą jednoosobowa firmę i cały czas miał jakieś straty .... brał kasę ode mnie ja mu dawałam i pytałam się kiedy to się skończy i kiedy w końcu coś zacznie zarabiać...nie zacząl tylko zamknął firmę i miał kilkadziesiat tys strat. Może to głupie ale ludzie wokól mnie kupowali wtedy działki , mieszkania , a ja nic ( chociaż nieźle zarabiam , ale on mi wciągał wszystkie moje oszczędności ) przez ten jego pobyt w ire troche nasze więzi się rozluźniły ... i jakoś tak , nie jest już tak jak było

i tak sobie myślę... to przez pieniądze wszystko się pieprzy czy przez coś innego , nie wiem

Gość hard-kor
hahah i pomyslec ze od polroku martwie sie peknieta w 40% matryca w laptopie :D jak widac to pikus

najgorsze jest to ze ciągle mi szkoda tej kasy , nie potrafię powiedzieć sobie przepadło i koniec ( tak jak on ) ciągle mi się to przypomina zwłaszcza wtedy jak widzę 1000 pln hipoteki co miesiąc zdjętej z konta