Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym byc

byc pewna siebie, swoich zalet, otwarta i ujmujaca dziewczyna

Polecane posty

Gość chcialabym byc

a jestem nieco niesmiala, zakompleksiona o nikim poczuciu wlasnej wartosci. chce sie zmienic, jak byc lubiana, otwarta nie wychodzac przy tym na podnozek i slaba osobe?

Gość Taka niezakochana
A ja mam male cycyki :(

Gość myśleeeze
to ma się w naturze, ale warto chyba trochę popracować nad sobą - nie wiem jak z tym "ujmująca" (bo co to naprawdę jest?), ale poza tym ja taka jestem - wierzę, że można tego pragnąć - to bardzo ułatwia życie. Spróbuj "wyjść" do ludzi, zgłoś się do agencji reklamowej, otwórz się na życie, innych, zaangażuj w pracę społeczną, zapisz na kurs tańca, basen, staraj się mieć jak najwięcej zainteresowań związanych z kontaktami z ludźmi, bądź życzliwa. Żeby być pewną siebie trzeba być...pewną siebie :D:D:D - tak, tak! musisz wierzyć, że to, co robisz jest dobre, potrzebne, ale trzeba najpierw wielu rzeczy się nauczyć, popracować nad sobą i wokół siebie, by móc je później zaoferować innym, "sprzedać". Pewność siebie wynika z poczucia własnej wartości, a to z kolei z tego, co sobą reprezentujemy, nie w sensie wyglądu - bo to puste zarozumialstwo. Tak! dobrze wyglądać TEŻ trzeba, ale to nie wszystko i nie przede wszystkim. Prywatnie - bo jest to coś "innego od innych" - powiem Ci, że ja najwięcej powera czerpię z pomocy innym - bezinteresownej, naturalnej, spontanicznej. Powodzenia!