Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiak12

moja siostra musi przetłumaczyc tekst a właściwie dialog z angielskiego na polsk

Polecane posty

Gość sylwiak12

moja siostra musi przetłumaczyc tekst a właściwie dialog z angielskiego na polski, a ja nie jestem dobra z angielskiego, możecie pomóc ? sue: i'm going to get some things from corner shop, Bill. what do we need ? Bill: let's see... well, we needa loaf of bread and some cheese. Sue: is there any rice? Bill: not much. perhaps you should get some more. Sue: okay. and there's plenty of chicken left from last night, so we can have that. Bill:um...it's all gone, actually. Sue: all gone?! but there was a lot left over ! Bill: er...i'm afraid i felt sorry for that stray cat again. Sue: and you gave him all our chicken? Bill: he was starving ! Sue: well, o wonted to make chicken curry - but i think it'll just b bread and cheese for dinner now ! z góry dzięi ( tylko nie piszcie stronywww.translate ,google.pl bo tam albo ni tłumaczy niektóry słow albo tak ze siępołapać nie można)

Gość sylwiak12
ja pomogłam, a może teraz mi ktoś pomoże, to naprawde ważne

Gość daj mi chwile to przetlumacze

Gość obcyckana przybleda
Ide kupic cos ze sklepu na rogu. Czego potrzebujemy, Bill? Zobaczmy... Potrzebujemy chleba i troche sera. Jest jeszcze ryz? Nie wiele. Moze kup wiecej. Ok. Mamy duzo kurczaka z wczoraj, wiec mozemy go zjesc. Um, wlasciwie to juz nie ma kurczaka. Nie ma? Ale bylo jeszcze duzo! Obawiam sie, ze znow zal mi bylo kota przybledy. I dales mu calego kurczaka? Umieral z glodu! No coz, chcialam zrobic kurczaka w sosie curry - ale mysle, ze zjemy wiec tylko chleb z serem na kolacje.

Gość lerieczka
sue: ide do sklepu na rogu po kilka rzeczy, czego potrzebujemy? bill: zobaczmy..bochenek chleba i troche sera. sue: czy jest ryz? bill: nie za duzo. moze powinnas kupic. sue:ok. jest tez mnostwo kurczaka z zeszlego wieczoru, wiec mozemy to zjesc. bill: um..wlasciwie, to juz go nie ma. sue: calygo juz nie ma? ale przeciez tego bylo duzo! bill:er..bylo mi przykro tego bezdomnego kota. sue: i dales mu calego naszego kurczaka? bill: on umieral z glodu! sue: wiec, chcialam zrobic kurczaka w curry, ale uwazam, ze chlep i ser wystarcza na kolacje!

Gość sylwiak12
dzięki wam