Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też bardzo prosze o wrozbe

jakdostac orgazm ?

Polecane posty

Gość też bardzo prosze o wrozbe

Mam wspanialego faceta a sex z nim jest piekny, daje nam obu wiele satysfakcji.Maly problem polega na tym iz nie mam orgazmu.Jestem mloda kobieta mam 23 lata, wiem ze jest duzo kobiet ktore nie osiagaja orgazmu, on dla mnie nie jest najwarzniejszy.ALe wiedze jak moj chlopak sie stara.Chyba 2 razy udalo mi sie dojsc gdy penetruje mnie ustami , wie dokladnie gdzie i jak ,jednak dziwne jest to ze gdy juz mysle ze orgazm jest tuz tuz,, to uczucie odchodzi , jest bardzo milo po czym znow przychodzi to fala i znow zmnejsza sie, jak wy sobie z tym radzicie. i jeszcze jedno zawsze bylam przeciwniczka analu ale wczoraj dalam pierwszy raz troszke polizac sie po pupie wstyd samej przed soba sie przyznac ale spodobalo mi sie to , czy gdy kiedys zgodze sie na anal facet pomysli ze jestem jakas latwa, ?

nie, nie pomysli jak jest normalny, sami musicie wypracować metodę dojścia do orgazmu, tu Ci nikt nie powie jak go osiągnąć, bo każdy człowiek jest inny, a jak Cię anal podnieca, to spróbuj :)

Gość wrzuć na luz_
wstydzisz się własnego ciała?? myślę, że mimio 23 lat jesteś trochę niedojrzała do seksu.

bo o orgazmie sie nie powinno tak intensywnie myslec.mialam podobnie.im bardziej chcialam tym dluzej go nie bylo. przestalo sie myslec i był. no i jest. nie czekaj tak na niego...skup sie na partnerze...nie wiem mysl o czyms , fantazjuj a nie mysl o nim.powinno pomóc.