Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekasz dósh

RZYGAM!!!!

Polecane posty

Gość lekasz dósh

Tak wlaśnie- rzygam, a nie żygam!!! Jak czytam tu co poniektóre wpisy i widzę te błędy językowe to aż mnie skręca!!! Takim ludziom dyplomy dają??! Czy ten zasrany syfnet już na dobre wam wodę z mózgu zrobił??! MASAKRA!!! Jak chcecie pisać to się nauczcie pisać poprawnie. Ilość błędów tutaj aż bije po oczach!!! NIENAWIDZĘ BŁĘDÓW JĘZYKOWYCH!!!! Czy to jest forum dla dysortografów i dyslektyków???!!!!!!!! Ja rozumiem jeszcze literówki- każdemu może się zdarzyć, ale na Boga miłosiernego- patrzcie jak piszecie, bo to w dużej mierze świadczy o.... waszej niechlujnej naturze!!!!!!!!!!!

Zamiast trzech kropek stawiasz cztery, zamiast jednego lub trzech wykrzykników - kilka więcej :P To też źle wygląda. Ale podpisuję się pod postem :P

Gość szulimowska1
a co jam poradzić na leniwe ręce... one zame ż wystukują zamiast rz......cholerne lenie patentowe....

Gość Ewaldi
rzygam na taką ilość wykrzykników , gdybym był złośliwy to bym zapytał ile (miałeś/miałaś ) tatusiów albo inaczej, czy byłaś w burzę robiona ?

Gość lekasz dósh
Wrrr...!!! Fakt faktem poniosło mnie, ale nic to... Te błędy językowe jeszcze się na was zemszczą... A wtedy będzie za późno aby sięgnąć po słownik poprawnej polszczyzny.