Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupionanaallegro

14 lat i sex ? /

Polecane posty

Gość kupionanaallegro

Hej. Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka. Zaczęłam z nim pisać, kręcić. Widziałam się z nim 4 razy jak do tej pory. Na trzecim spotkaniu się lizaliśmy, na czwartym przytulaliśmy na łóżku, macaliśmy itd. On ma 19 lat i jest zboczoony. Nie piszcie mi że jestem głupia, że nie ma sensu itd. w sumie sama to wiem. Więc nie odzywałam się z nim dłuższy czas (jakiś tydzień) bez konkretnego powodu. Nie obraziliśmy się, tylko jakoś tak wyszło. I wczoraj wreszcie była okazja pogadać (gg). On cały czas nalega na seks. Właściwie nie na seks, tylko petting Żeby było jasne, ja nie mam zamiaru zgadzać się na seks ! Ale jakoś tak wyszło z naszej wczorajszej rozmowy że niby chcę. i dzisiaj mieliśmy się spotkać u mnie, ale specjalnie nie weszłam na gadu ani nic. Jak mu powiedzieć że nie chcę seksu ? Ogólnie co zrobić ? Trochę boję się tego pettingu, nigdy tego nie robiłam.

Gość cmmghvhgv
nie chcę Cię martwić, ale petting to też forma seksu ;) jak go zniechęcić? powiedz ile masz lat:D za seks z Tobą grozi prokurator :D

Gość kupionanaallegro
aa... i ostatnio moja koleżanka widziała go z inną laską na spacerze. nie szli za ręke ani nic. gadałam z nim o tym, powiedział że to tylko koleżanka z którą się baaardzo długo nie widział.

Gość kupionanaallegro
on wie ile mam lat ;]. dlatego mam nadzieję że nie jest tak głupi...

Gość cmmghvhgv
to mu powiedz,żeby poszukał w podstawówce jak go to kręci, bo Ty nie jesteś zainteresowana ;)

Gość kupionanaallegro
ale chodzi mi o to że ja chcę z nim być. właściwie jestem i chcę żeby tak zostało. ale nie mam zamiaru robić mu laski ani nic w tym stylu :f.

Powiedz, że jesteś za młoda i nie jesteś gotowa na seks. Co jest zresztą prawdą.

Gość czarne kowboje
za kontakt seksualny z 14latką idzie się do więzienia. masz do czynienia z pedofilem

Gość kupionanaallegro
amm... dziękuję bardzo. Czy robienie "laski" i loda też jest karalne ?