Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada1234567890

bialy sluz z pochwy i bol w podbrzuszu!! ciaza??

Polecane posty

Gość ada1234567890

hej mam pytanie!!!!!!!!!!!!!! miesiac temu odsatwilam tabletki (yasminelle) okol 3 dni temu powinnam dostac okres wg. tabletek ale go nie ma slyszalam ze okres sie czesto opoznia po odstawieniu( a przed braniem tabletek mialam nieregularne cykle) juz od tygodnia podbolewa mnie brzuch czy jajniki.. sama nie wiem co.. do zniesienia da sie chodzic robic wszystko ale odczuwam cos tam w dole.. dodatkowo mam dziwna bialo przezroczysta wydzieline(zawsze mialam rozne wydzieliny poniewaz mam nadzerke, ale z regoly byly zolte) piersi bola mnie tylko na sutkach. czy wg Was to ewidentne objawy ciazy?? wspolzylam z moim facetem ale z zabezpieczeniem wiec sama nie wiem. on twierdzi ze ciaza nie ma racji bytu... ja test zrobie za kilka dni bo mam wazny egzamin a ciaza mnie zestresuje maksymalnie i go zapewne nie zdam. chcialabym Waszej porady przed zrobieniem testu mial ktos takie objawy??

Twoje objawy są na miesiączkę. Po odstawieniu tabletek organizm wariuje. Jeśli nie współżyłaś ryzykownie, raczej to nie ciąża. Chociaż wypadki chodzą po ludziach :) Myślę, że sobie troszkę wmawiasz. Zrób test, bo i tak będziesz się stresować. A po co?

Gość wydaje
mi sie ze to nie cia jak sama wspominalas okres moze sie spoznic po odstawieniu. jajniki czesto bola przed okresem , sluz moze byc oznaka ze sie zbliza . moja rada wez kilka cieplych kapieli i sie nie stresuj bo to tylko zatrzymuje okres. i zycze powodzenia na egzaminie:)

Gość ada1234567890
Hej, jednak okres przyszedl ;) tydzien opoznienia dokladnie kilka godzin po egzaminie ;) wychodzi na to ze stres wzial gore a egzamin na 4 :) dziekuje za pomoc :*