Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhg

chce umrzec.Jak on mógl prosze niech mi ktos pomoze

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhg

Moj były..zerwał ze mna 6 miesiecy temu bardzo bardzo go kochałam..znalazł inna nie chciał ze mna kontaktu nie chcial żebym mu o sobie przypominala(nie wiem dlaczego jak poznal kgoś stwierdził ze mam mu o sobie nie przypominać) a potem zaczełą pisać z kimś kto nazywa się "piotrek" a to był byly!!gadaliśmy razem długo uprawialismy seks wirtualny prowadzilismy razem świnskie rozmowy..Piotrek sluchal mnie też jak mu sie zwierzałam pocieszał,ale i wypytywał o szczegóły życia z nowym chlopakiem(o to czy znim spalam)zerwałąm znowym chlopakiem bo nie moglam przestać myśleć o kolesiu zneta.A potem okazalo się że piotrek to mój były!!!KAzalam to sprawdzić znajomemu informatykowi policyjnemu i to są te same numery!! Chcialam porozmawiac zbylym bo to trwało półroku zeby mnie przeprosil,ze cierpie,bo pokochalam go włąsnie dlatego że to byl on! A on zaprzeczal(mimo że mam dowody)mówił że jestem idotką ze mam spierdalać że sie mna brzydzi że jestem dziwką szmatą wywloką i mam sie do niego nie odzywać!!A przez półroku byl wyrozumialym fajnym piotrkiem!!!Czuje się okropnie jakby to byl jakiś zly sen!!Wiem że to on bo podoobno to był ten sam komputer i to jest niemozliwe:(

Gość Riczard Alpert
Sory, ale miej pretensje do siebie, że zerwałaś z chłopakiem, dla kolesia z netu. Jak ten chłopak sie czuje, o tym pomyśl, a nie tylko o sobie:O

Gość hhhhhhhhhhhhg
krzyczal ze jestem kurwą że nei chce mnie znać i zaprzeczal jak jakiś schizofreniczny czub!!A ja wiem że to był on!!!nie rozumiem dlaczego tak się zachowuje..nie dzwoniłam z pretensjami chciałąm tylko to wyjaśnić,zeby mnie prozprosił porozmawial.Nawet nie dopuścil mnie do slowa tylko krzyczal że nie chce mnie znać ze jestem kurwą i że nawet by mnie nie dotknął

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale ja nie kochalam chłopaka z którym bylam nie załuje tego dobrze zrobiłam bo bym go krzywdziła tylko.Mój problem jest inny!a m ianowicie pokochałam kogoś kto byl bylym!!!i jego stosunek do mnie teraz mnie przeraża..to jak kłąmie z takim zacieciem mówi że jestem chora że powinnams ie leczyć a ja wiem ze to był on!!

Gość may june july
Autorko topicu..jestes chora psychicznie...po raz 10 zakladasz ren sam temat, lecz sie

Gość jedna bardziej zyczliwa
wiesz... z jednej strony: pisalas niby z nieznajomym z neta - jak juz nie bylas z piotrkiem- wiec skad te jego pretensje? Poza tym to on zrobil swinstwo podajac sie za obcego faceta z drugiej- ja na jego miejscu tez dziwnie bym sie czula- bo widzial jak bys pisala z obcym a teraz chcesz do niego wracac... wiesz sadze ze ten ex facet to dupek. Olej go, nie ponmiżaj się i nie upadlaj. Oprzytomnij dziewczyno. On nie chce z Toba byc a Ty sie poniżasz..

Gość hhhhhhhhhhhhg
Nadalka ale dlaczego n sie tak zachowuje teraz..Naprawde jako ten piotrek był inny opowiadalammu o sobie czytal mnie życzyl mi szczescie(opowiedziałam mu nawet o tym ze zostalamz gwalcona jako nastolatka i ze ten byly byl moim pierwszym)wszystkio mu mowiłam

Hmmm...nie wiem jak Ci pomoc. Musisz to ze soba rozegrac. Wydaje mi sie, ze smierc nie jest najlepszym rozwiazaniem w tym wypadku. Natomiast nauczka jaka dostalas, winna uprzytomnic Ci, ze w necie "wszystko zdarzyc sie moze" lecz niekoniecznie na Twoja korzysc. Teraz nie czas siedziec nad rozlanym mlekiem, a zajac sie soba. Zorganizuj sobie dnie tak, zebys nie wracala do tego zdarzenia, wymysl sobie zajecia, ktore na tyle Cie zaintryguja by powoli ten incydent odszedl w nieznane. 🖐️

Gość hhhhhhhhhhhhg
zakłądam bo nie moge sobie ztym poradzić!!!! nie mam zkim porozmawiac wstydzę się.Ale ja własnie czułam tak dziwnie pisałam mu o tym...że nie rozumiem swojego zachowania że czuje dziwna wiez do tego piotrka ze to takie dziwne..własnie dlatego ze to byl on!!:(

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale dlaczego on sie tak zachowuje wtedy byl taki fajny...:(przecież mólby się przyznać porozmawiać przeprosić mnie.On lubil ze mna rozmawiać sam się odzywał...

Gość hhhhhhhhhhhhg
nie chce do niego wracac chciałam tylko porozmawiać bez agresji i żeby mowił prawdę

szczerze ci powiem ze pojebana sytuacja na tw miejscu jeslibym sie dowiedziala ze to on nic mu bym nie mowila ale nie martw sie z tego co widze to mu sie bardzo podobasz alke jego zachowanie schodzi na psy jest zalosny i nie zasluguje na cb nie przejmuj sie nim ani tym jak cie nazwal jest zwyklym tchurzem i kretynem ze zranil taka dziewczyne jak ty;*

kobieto, wiec niech do ciebie dotrze ze to koniec, nabierz szacunku dop samej siebie i nie ponizaj sie dla takiego idioty, imbecyca, planta, chama i gnoja... szkoda twoich nerwów i czasu na takiego... jesli nie potrafi cie szanowac to ciesz sie ze z nim nie jestes, wyobraz sobie jak mogłoby wygladac Twoje zycie z takim kolesiem, porazka

Gość hhhhhhhhhhhhg
najgorsze jest to że tak kłąmał że nie dało się normalnie porozmawiać tylko "jesteś wariatką zamkna cie na przymusowe leczenie"spierdalaj wywłoko nie odzywaj sie do mnie nigdy rozumiesz KURWO NIGDY!! A pół roku byl piotrkiem który ze mna gadal:(

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale ja wiem ze to koniec ja nie chcialabym znim byc ale nie moge znieść tego że mnie nienawidzi !!!ciagle mysle o piotrku który nie istniał!!!:(

Gość hhhhhhhhhhhhg
wiem że jest wam ciezko to zrozumiac ale ja go kochałam myslalam o nim a jak poznalam tego faceta z netu to zaczełąm myslec o nim i cieszyc sie ze mi przeszło!!potem si eokazało że go pokochalam bo to własnie byly!! To jakis zły sen!!:(

no to juz nim nie jest, to zwykły tchórz, kup sobie persen i zarzyj nie pi kawy zeby uspokoic nerwy, wkrótce dojdziesz do siebie, otwórz sie na nowe znajomosci, poznac kogos wcale nie jest trudno i nie szukaj faceta podobnego do exa

Gość hhhhhhhhhhhhg
najgorsze że nie rozumiem dlaczego mimo moich błągań i setek prozb o n nie chce sie przyznać!!i porozmawiać normalnie tylko robi ze mnie idiotkę!!Dlaczego teraz mnie nienawidzia wtedy jako piotrek mnie luibil!!:(

Gość hhhhhhhhhhhhg
zwierzałąm mu sie mowilam temu piotrkowi o tej miłosci o tym jak go kochałam bardzo...o wszystkim mu mowiłąm o gwalcie o wszystkim!!PRzecież mół zachować sie normalnie a w jego słowach była taka nienawiść straszna:(

bo jest idiotą, najlepiej zadziała milczenie, odpusc sobie na kilka tygodni zanim podejmiesz kolejna próbe rozmowy, być moez on sie 1 odezwie, moze wtedy nadarzy sie okazja do wyjasnienia wszsytkiego na spokojnie, teraz jakakolwiek próba spotka sie z agresją

Gość hhhhhhhhhhhhg
opowiedziałam już.Mói że nei chce mnie znac i nigdy by ze mna nie pisał bo jestemkurwą i szmatą a pisal półroku!

Gość hhhhhhhhhhhhg
on sie nie odezwie on taki jest!!jak sie zawezmie to koniec!Trzy razy coś powtórzy apotem sam w to wierzy znam go.Mnie tylko boli to jak mnie potraktowal nie chce znimbyc ale chciałabym to zrozumiec

Zostaw to i nie szarp sie dziewczyno. Szkoda Twojej energii. Czy Ty w ogole czytasz, co inni do Ciebie pisza ?

Gość nie możesz po prostu tego olać
??

Gość hhhhhhhhhhhhg
czytam ale nie potrafie chciałabym tylko to wyjasnic.Mozecie mi jakoś wytlumaczyc jego motywacje???:(

Autorko => powiem Ci tak, ze sama w zasadzie wplatalas sie w te jego gierki. Nie jestescie raze, wiec jego powinno to guzik obchodzi jesli nawet stanelabys naga na srodku Marszalkowskiej, wiec w sumie nie rozumiem czemu Twoj byly zachowuje sie w ten sposob (to znaczy chyba wiem, jest po prostu niedojrzaly emocjonalnie). Twoim bledem byla proba wytlumaczenia czegokolwiek. Po kiego diabla dzwonilas? Zostaw Go. To jego problem jesli nie moze zaakceptowac faktu, ze MASZ PRAWO, do flirtu, uprawiania wirtualnego seksu, cokolwiek...Powinnassprawe zostawic taka jaka jest i tyle. Widzisz, sama kontaktujac sie z Nim po prostu sie pograzasz

Gość hhhhhhhhhhhhg
on mnie nienawidzi bo ja piszac znim za bardzo sie otworzyłąm pociągał mnie poczulam to co kiedys miłośc i pozadanie proponowałąm mu spotkanie naweet mowilam jak go pragne bardzo:(

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale przeciez to był flirt znim!!on sam ma dziewczyna zostawił mnie dla innej.Ja to robiłąm z nim!!nie wiedzialam tego ale pokochałąm go włąsnie dlatego ze podswiadomie znalazłam wnim człowieka jakim był byly:(