Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka2121212

facet mnie szantażuje

Polecane posty

Gość Julka2121212

Wiem ,że byłam głupia ,ale pozwalałam mojemu facetowi robić mi nagie zdjęcia , kręcić filmiki jak się kochamy.. Poza tym wie rzeczy , których nie moglaby dowiedzieć się moja rodzina, że miałam sponsorów kiedyś....I teraz on mnie szantażuje ,że jak się rozstaniemy to moja rodzina dowie się o wszystkim, a zdjęcia i filmy da na net... Co mam zrobić? Najgorsze jest to ,że studiuje prawo , w przyszłości mam zamiar zostac prawnikiem..Proszę o rady

Gość jdkl
musisz z nim yc do konca zycia:) a wogole czemu nie poszperasz w jego rzeczach i nie usuniesz dowodów??

Gość Julka2121212
Mam nadzieje ,że on tak tylko mówi ,że tak zrobi i mnie straszy ,ale jeśli nie? To rodzice chyba mnie z domu wyrzucą.. to wogole jest karalne dawanie na net takich rzeczy?

Gość aniax218
boisz sie ze umiesci filmy i fotki ale nie zapominaj ze on rowniez na nich jest :) rozumiem ze boisz sie o swoja kariere ale bez przesady... nie mozna byc z kims z musu .

Gość Julka2121212
próbowałam ,ale on jest zbyt cwany ma hasło w kompie i nie pozwala mi z niego korzystać ( nie wiem dlaczego może ma coś do ukrycia raz mu sie przez przypadek zdjęcia jakiś panienek włączyły mówil ,że to stare fotki itd ,ale ja mu nie wierzę oczywiście). . nie mam na niego żadnego haka jakby co więc może mnie szantażować :/ ale ja bylam glupia ,że pozwoliłam sobie nakręcic te filmiki.. Teraz boję się z nim zerwać

Gość aniax218
ehh.......... JA bym odeszla. bez wzgledu na to jak perwersyjne bylyby te filmiki.. nie mozna dac sie ubezwlasnowolnic

Gość Julka2121212
no też jest na tych filmikach ,ale nie zawsze go na nich widac np są filmiki jak mu loda robię itd. poza tym ma moje zdjęcia.. kurcze co ja mam zrobić? albo może też wyslac te filmiki mojej rodzinie to tez nie było by fajne..

Gość aniax218
moj byly ma tez moje nagie fotki dosyc no odwazne tak to ujme :) i mam to gdzies co z nimi zrbi bo cokolwiek zrobi to bedzie swiadczyc o nim :) rozpowszechni to on wyjdzie na swinie i chama

Gość ahohajujuja
hm cięzka sprawa, osobiscie wiem co znaczy szantaz ze strony afceta bo tez keidys tego doswiadczylam, tyle ze nie posiadal takich materialow a dysponowal raczej informacja. coz mozesz zrobic, grozic mu? i przede wszystkim nie poazuj ze sie boisz! na twoim miejscu przyjelabym postawe '' zwisa mi to ''. wiesz co bym zrobila na twoim miejscu? udawąłabym pojebaną, przepraszam na wyraznie, ale udawalabym ze jestem jebnieta, i to ostro, zachowuj sie jak wariatka, wydzwaniaj do niego, zdobywaj kontakty do jego rodziny i pokazuj ze je masz, tak zeby wiedzial, zaczeni sie martwic po co ci to. strasz go. wpadaj ze strajnowsci w skrajnosc. mow o jakis swoich znajomosciach. na twoim miejscu, sama umiescilabym jakies swoje zdjecie na jakims portalu ( wiem ze mozna ustawic tak azeby bylo widoczne tylko dla wybranych osob) zrobilabym tak azeby on tylko je wdizial ( oczywiscie myslaby ze jest dospetne dla wsyzstkich), facet by zglupial.

Gość ahohajujuja
im bardziej pokazesz mu jak nieprzewidywalna i jebieta jestes, tym bardziej on bedzie sie wycofywal ze swojego pomyslu, pryz okazji badz na tyle nachalna aby mial cie dosc.

Gość ahohajuja
po co podkopywac zaufanie ? co zobacza to zonacza, a nawet jelsi pomysla ze to frajer to co widzieli to ich i temat do obgadania beda mieli na nastepne pare miesiecy...

prawnikiem moze zostaniesz,ale panai adwokat to zapomniji a jak cie obgada do rodzicow to powiedz ze to tylko tak by sie na tobie zemscic ze znim zerwalas, kochanemu powiedziec ze jak to wyjdzie na swiat to ty zglosisz na policje go ze cie szantazuje, najlepiej nagraj taka rozmowe,albo na gg z nim o tym pogadaj, jak ci to napisze to ,potem mu powiedz ze amsz teraz dowody ze cie szantazuje, i ze jak sie dupek nie odczepi zglosisz to na policje,,, i jeszcze dopowiedz ze powiesz ze cie zmuszal do niezadu!! CHLOPAK bedzie mial duze klopoty jak bedzie chcial, nei boj sie doopka bo jak zostanei twoim metem, to dopiero ci bedzie jazde robil...