Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrs.Clotz

Coś co mnie irytuje.....

Polecane posty

Mam takie zboczenie, nie wiem czy można to tak nazwać, ale chyba jest to bardziej jakieś natręctwo, ale do rzeczy...otóż dostaję kurwicy przeolbrzymiej na hasło/pytanie zaczynające się słowami: "czy znasz dobry/dobrą/dobre...." i w kontynuacji wymienia sie na przykład film, książkę etc.etc. Oczywiście odpowiedzi na te pytnia są przeważnie na poziomie pytającego, czyli "dobre"! Na początku w swej naiwności wchodziłam na takie tematy z myślą, a nuż coś ciekawego ktoś poleci, ale niestety...same gnioty i oczywiście pozycje z top 10 wszystkich list czyli najczęściej...gnioty:-o Tak wiec na podstawie tej małej sondy wywnioskowałam, ze gdy mówimy/myślimy/pytamy o coś "dobrego" to tak naprawdę nie mamy o niczym pojęcia, nie mamy wypracowanego zdania, to takie hasło klucz, taka zasłona dymna dla strasznej pustki w łepetynie, bo nawet nie potrafimy się określić, co nas interesuje..... "jakiej muzyki słuchasz?" "z radia" :-o

Gość ytonk
za bardzo jesteś skomplikowana i doszukujesz się nie wiadomo czego, niby jak należy zapytać , czy lubisz seks ? a może 'polska mowa to biedna mowa' :)

Być moze jestem uczulona na ludzką głupotę, od razu bije pianę, a zapytać można by o film i rozwinąć troszkę, bo co znaczy "dobry?"....a tak od drugiej strony ostatnio miałam taką rozmowę ( pisownia oryginalna ) "Oglądnąłem dobry film", na to ja pytam "jaki film obejrzałeś?"...."yyyyyyy dobry", znów ja:"no ale jaki, o czym, może gatunek filmu?", odp:"nie to nie był gatunek tylko jakiś inny dobry film, z tym aktorem, który grał w tej sensacji z tą nooooo angeliną jolie" :) nie ma co, rozmowa na poziomie, czy jest się o co czepiać?...sami oceńcie:)