Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChrisMajster jej EX

Moja była mnie dręczy doradżcie. Co ja mam z nią zrobić.

Polecane posty

Gość ChrisMajster jej EX

Nie jest ważne to kim jestem, ani skąd jestem. I tak dalej. Pochodze z drugiego końca Polski, mieszkam i pracuje w drugim. Nie pracowałem przez ponad trzy miesiące, ze względów zdrowotnych, miałem dość poważny uraz szyji. Leżałem w szpitalu, potem w sanatorium, w tym czasie rzadko byłem tam, gdzie pracuje i gdzie mam, wróć miałem dziewczyne. Po pełnym powrocie do miasta gdzie pracuje, dowiedziałem się, że miała skoki w bok, po zweryfikowaniu tych informacji, zerwałem z nią. Od tamtej pory ta chora idiotka(niestety innych słów na nią nie moge znaleść), umieszcza moje zdjęcia gdzie się da, na różnych forach itd. Rozdała mój numer GG, mejl, nr.tel i wszystko co się dało. Mówi, że będzie tak robiła dopóki do niej nie wróce :/ Kiedy z nią byłem, to nie było tego po niej widać, ale ona niestety jest chyba psychopatką. Jak macie jakiś pomysł co zrobić, żeby się w końcu odczepiła to napiszcie proszę. Bo już mnie krew zalewa. Może jakbym był inny to bym jej w pape strzelił, ale taki nie jestem. Jak macie pomysł napiszcie, ja tymczasem idę po zakupy. Hej:)

Gość Wróżka Milagros
cóż radzić.. zmienić numery gg, komórki itp i ignorować.. jak zobaczy, że nie śledzisz jej poczynań..znudzi jej się.

Gość niestety musisz
to ignorowac

nie mam pomyslu moj znajomy uzera sie z taka juz z 3 lata jak nie dalej ale jak ty cos wymyslisz to napisz, pozycze pomysl znajomemu bo tez ma dosc bylo na tyle zle ze pisala mu smsy ze pozarla iles tam tabletek i ze go kocha i ze ma wrocic, a jego bliskim kolezankom grozila ze je zabije i wyczekiwala pod praca, brak slow i brak odpowiedniego komentarze

Gość Wróżka Milagros
ze je zabije?:O wariatki z kasą są do wszystkiego zdolne.. zawsze się dziwiłam czemu fajne kobiety, dobre, miłe - znałam takie na studiach, miały takich durnych facetów. Popychali je, chodzili pijani itp itd..zdradzali.. a takie baby jak ta twoja ex, które zdradzały mają facetów tak cichych ..I piszcie dalej, że ludzie łączą się podobienstwami:) łączą się nie w te pary, co trzeba.

Gość rthebvgsdssg
moja przyjciolka miala takiego ex-a. gdy z nim zerwala on pisal na murach na jej osiedlu ze jest kurwa i dziwka, zamiescil tez na necie jej nagie zdjecia-cios ponizej pasa. znalam go bo byli ze soba 3 lata ale w zyciu bym nie pomyslala ze taki moze byc. a nie zdradzila go ani nic takiego, odeszla bo sie wypalila jej milosc

Gość rthebvgsdssg
po rozstaniu dopiero widacz kim sie mialo do czynienia :O

Gość Ruchacz Zawodowiec
Wsadź ją do bagażnika i wywieź do lasu :classic_cool:

Gość to rzeczywiscie
psychopatka:O:O

Gość ChrisMajster jej EX
No tak, ale i można ignorować?? Jakiś czas można, a co jak jej nie przejdzie? Jeśli powiedzmy będe miał nowa dziewczynę, a ta psycholka jej coś zrobi?:(

Gość ano...
Powiedz, że założysz jej sprawę o nękanie.

Gość sweet kiss tonight for you
mozna wjechac na ambicje..ze zachowuje sie jak dziecko, ze nie ma klasy itp

Gość ChrisMajster jej EX
Już jej to powiedziałem, bez efektu:o Na szczęście wkrótce wyjeżdzam do Poznania na kilka tygodni, na kurs, będzie troche spokoju. Ale kiedy wróce znów będzie to samo:o Ta suka dalej bedzie mi truła życie...

Gość ja też proponuję sprawę o
nękanie, nie wiem za dobrze, ale chyba upublicznianie Twoich danych osobowych też jest nielegalne.

Gość ChrisMajster jej EX
Straszyć sprawą, a zrobić sprawe to co innego. Chodzi o to że ona jest córką jednego z moich wyższych przełożonych. A na pracy mi jeszcze zależy...

Gość sweet kiss tonight for you
to masz przechlapane;)

Gość może nie wybzykałeś
jej tak jak chciała?

Gość ChrisMajster jej EX
Niestety Żelku mądry Polak po szkodzie. Ona jest córką zastępcy szefa, szefa mojego szefa(mniej więcej, bo tam gdzie pracuje inaczej się to nazywa;))

Gość może na dwa baty
trzeba było. miała by dość za wszystkie czasy :classic_cool:

Gość z synem szefa
też się nie umawiaj :D

Gość ChrisMajster jej EX
''może na dwa baty trzeba było. miała by dość za wszystkie czasy'' Żal:O

Gość only tadeusz
komu żal, temu żal :P :P :P

Gość Baca z Tater
No to ześ synku tera wpadł. Jak łowca w młorskie łoko.:D

Gość milutko------==
jak tak bardzo cie neka to pojdz na policje i oskarz ja o straty moralne,przesladowanie, ale musisz miec na to dowody. mojego bylego zwinela zandarmeria ale to inna historia i bardziej przesadzona. nie wiem jak to jest dokladnie w prawie cywilnym ale z tego co wiem mozesz wystapic o zakaz zblizania sie i nekania pod grozba sprawy w sadzie.mysle to ja wystraszy. innego wyjscia nie widze,bo bedzie cie gnebic. wiem,ze jest to drastyczne posuniecie ale skuteczne no chyba ,ze chce miec kartoteke zalozona a watpie mozesz najpierw jej o tym powiedziec co zamierzasz jesli tak bedzie robila a jak nie poskutkuje to poprostu to zrob

Gość ChrisMajster jej EX
Także widzicie to troche skomplikowane....

Gość ChrisMajster jej EX
Nie podlegam pod prawo cywilne

Gość milutko------==
powiem tylko,ze w moim przypadku to byla zandarmeria i poskutkowalo.przyjechali zabrali spod domu podpisal zobowiazanie ,ze nie bedzie sie kontaktowal i mam spokoj a uwierz ,ze u mnie bylo o wiele gorzej-pieklo jak jakas masakra pojdz na policje,przedstaw sprawe,spisz mniej wiecej kiedy co robila,pisala-ja tak mosialam zrobic dzien po dniu tak mniej wiecej jak to sie dzialo,o jakich porach-ogolnie dowody to jest sprawa karna,maja specjalne paragrafy na to

Gość powiedz ze ja wyruchasz
zrob jej naga fote i zamieszczaj...