Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student informatyki i zarządz.

Czemu nie odpisujecie na portalach randkowych?

Polecane posty

Piszecie aby do Was nie pisać z propozycjami seksu ale są też Ci co piszą mile, kulturalnie ale jednak nie odpisujecie. O co chodzi? :|

Gość hocus-pocus
odpadasz w przedbiegach tam są same zatwardziałe lachony tak jak i tu na kafełe, białe kozaczki i pucowanie pały na tylnim siedzeniu bawary :D

Gość onomattopejja
Chodzi o to że pewwie brzydki jesteś i ci nie odpisują:o

Gość hocus-pocus
kuźwa tylnym siedzeniu bawary :D

Gość life is brutal........
otóż, ponieważ dlatego ze jestes brzydki:o nie wierz w inne wyjasnienia

Czy ja wiem czy brzydki? Choć super przystojny nie jestem. Ale zawsze stwierdzam, że nie wiedzą co tracą jak pisze po raz drugi. Bo z reguły jak się spotkam z jakąś przez neta to potem mówią, że nie wiedzą dlaczego na początku nie chciały bo przy mnie czują się świetnie. Ja wiem, że na tego typu portalach najważniejsza jest wizualność. Ale jednak mało jest kobiet, które ryzykują

Ale założyłem drugi profil kolesia super przystojnego. I w sumie też nie odpisywały. Zdaje mi się, że na tego typu portalach dziewczyny mają profile aby mieć od tak.

Gość karambaaa
no "brzydki" to moze zbyt kategorycznie powiedziane:o po prostu sie nie podobasz tym dziewczyna do ktorych piszesz i tyle:o opis i tresc listu maja mniejsze znaczenie (no moze z wyjatkiem jakichś skrajnych rzeczy typu masa ortów i wulgaryzmy)

Zauważyłem jedynie, że jak coś się zaneguje w treści wiadomości (np. zauważyłem coś na zdjęciu i obracam to w żart) to wtedy potrafią odpisać.

Gość karambaaa
moze przegieles z ta przystojnoscia w tym "drugim profilu" i byl niewiarygodny lub tez nie trafial w gusta tych do ktorych pisales;) na portalach randkowych zdecydowanie jest tak ze raczej nie odpisuje sie osoba ktore sie nie spodobaly i trzeba sie z tym pogodzic

Tylko należy sie liczyć, że zdjęcia na portalach nie oddają tego wszystkiego. Kiedyś nie chciałem się spotkać z dziewczyną poznanej przez neta bo mi jakieś zdjęcie nie odpowiadało i zaczynałem sobie wyobrażać, że Ona nie jest ta. Nic bardziej mylnego bo w realu okazała się super dziewczyną :)

Gość koko k
no niby tak, ktos moze być taka osoba ze jej charakter i sposób bycia ukryje wszystkie niedostatki wygladu albo ktos moze miec po prostu fatalne zdjecia:o niemniej w pierwszym momencie na portalach randkowych ocenia sie fotki:o dziewczyny zwlaszcza te ladniejsze dostaja tam bardzo duzo roznych ofert i moga przebierac w takiej sytuacji to chyba jasne ze wybieraja najatrakcyjniejszego🖐️

Gość ...porada dnia...
zmień target studencie:classic_cool:

Gość kolesek
Hehe... korzystam z http://sympatie.eu/ anonimowo. Lubię portale randkowe, a już idealnie kiedy nie muszę płacić za korzystanie z nich ani złotówki, tak jak tam ;-)

Gość lublin35
Dostrzeglem to samo pisanie wprost o co chodzi człlowiekowi uważane jest za ,,płaskie'' ale po co mam mamić kogos że jestem taki czy taki jak wiem dokładnie że zaglądam tu po to by podbić serce jakiejś samotnej mężatki-samotny mąż

Gość jestem na portalu
Ja nie odpisuję: - na pytanie o seks - na pytanie "może się poznamy" - rzadko odpisuję na sam komplement dotyczący urody, tzn. czasem podziękuję, ale wolę jak ktoś zapyta o zainteresowania - facetowi, który mi się nie podoba (i nie chodzi tu o to, że chcę przystojniaka, wystarczy, żeby był normalny, nie raził) - facetowi, który jest wyższy ode mnie o mniej niż 10 cm - facetowi, który jest ode mnie starszy o 10 lat lub więcej lub młodszy o 5 lat lub więcej - czasami nie odpisuję po prostu, bo jestem już trochę wciągnięta w rozmowę z kimś innym i po prostu nie umiałabym się skupić na dwóch flirtach Odpisuję: - jeżeli ktoś mnie zaciekawi, zapyta o coś nietypowego (i to nawet jak nie ma zdjęcia) - jak ktoś mi się spodoba na zdjęcia

Gość statystykkkka
Dzisiaj liczyłem statystykę w ostatnich tygodniach. Na około 30 zaczepionych dziewczyn aż około 1/3 odpisywało mi, chociaż do przystojniaków się na pewno nie zaliczam, a sam pisałem do raczej urodziwych. To całkiem dobry wynik, zważywszy że część bywalczyń sympatii nie ma wykupionych abonamentów albo jest tam tylko po to, aby się "lansować". Spośród tych 10-ciu, które odpisały, większość wprawdzie zaprzestała po pewnym czasie korespondencji ze mną zanim zdążyłem wejść w fazę rozmów na gadu-gadu, ale nie jest tak, że w ogóle nikt nic nie odpisuje. Chyba trzeba umieć i wiedzieć jak pisać.