Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliiiinqqquaaa

YAZ - małe pytanko

Polecane posty

Gość maliiiinqqquaaa

Czy mogę zrobić dłuższą przerwę niż te 4 białe tabletki? np wziać te 4 potem 3 dni nie brać nic i wziąć na 8 dzień pierwszą różową. Chodzi o to, że skonczyly mi się tabletki i tak musiało być. czy jestem zablezpieczona czy tak średnio bo z ulotni nie wynika nic. Jezeli nie jestem zabezpieczona to po 7 dniach brania tabletek będę? Pozdrawiam :)

Gość małe pytanko malutki problem
a ja mam pytanko do ciebie moze ty wiesz biore yaz od 14 dni i mam plamienia tak jak pisało w ulotce ze mogą sie utrzymywac przez pierwsze kilka opakowań.. ale jestem zabezpiezona ? nie ze jak mam plamienia to tabletki nie dzialają ?

Gość maliiiinqqquaaa
;) działają o nic się nie martw, też tak kiedyś mialam :) mogą Ci się te plamienia utrzymywać jeszcze ale przejdą

Gość mariiiqqqua
...

maliiiinqqquaaa przerwa ma trwać 4 dni (białe tabletki) i jak zaczniesz w czasie nowe opakowanie to jesteś zabezpieczona. 3 następne dni przerwy to już znaczny spadek zabezpieczenia, jaki tego nikt nie wie. ulotka uwzględnia zapomnienie (opuszczenie) jednej tabletki, więcej wymaga rozmowy z lekarzem. kurcze, trzeba było iść do rodzinnego po receptę