Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brown

Gdzie się podział instykt zdobywcy faceta?

Polecane posty

Mam wrażenie, że ostatnio to kobiety "latają" za facetami, narzucają się, a później się dziwią, dlaczego nie pisze, dlaczego się nie odzywa. Czy nie powinno być odwrotnie, aby to facet zdobywał? Przecież to jest w ich naturze. Niech troszkę pomyślą, niech się postarają, a to my kobiety powinnyśmy czekać na jakieś znaki od nich. Czy nie czułybyśmy się wtedy bardziej docenione?

Nie dość, że faceci są leniwi, to kobiety jeszcze im w tym pomagają. Jeśli facetowi zależy to zawsze się odezwie, znajdzie sposób, aby się skontaktować. ZAWSZE!!!

Karierę można pogodzić z życiem rodzinnym. Przedszkola są czynne do późnych godzin, a facet po powrocie do domu też może obiad ugotować, ewentualnie zamówić coś w barze.

Gość 2deja vu
strasznie stereotypowa jesteś :-O

Brown Uwierz mi, ze jak sie facet za mocno stara, to pannie zaczyna odbijac... i staje sie zbyt pewna siebie... Karmi swoje EGO wysilkami faceta i na jego oczach podrywa innych, bo liczy na to ze moze zlapie "lepsze ciacho". A na koniec stwierdza, ze "lepiej bedzie jak zostaniemy przyjacilmi..." Taki jest efekt zabiegan facetow:(

A to może trzeba zabiegać o panny bardziej dojrzałe, a nie dzieci, które nie wiedzą czego chcą?

Gość azzzaaazzzz
hm lepiej spuszczac wzrok i czekac az ON podejdzie? niestety czasami predzej pajeczyna zarosniesz niz on sie domysli. nie jestem za narzucaniem sie zadnej ze stron ale zainteresowanie dla mnie moga okazywac obie

Brown A to może trzeba zabiegać o panny bardziej dojrzałe, a nie dzieci, które nie wiedzą czego chcą? A co powiesz na to, ze niedawno zabiegalem o super dziewczyne 3 lata starsza ode mnie:D A ona pewnie na zlosc... obsciskiwala sie na moich oczach z facetem, ktory ma narzeczona...:( Czasami wiek nie odzwierciedla tego co jest pod czacha...:D:D

Ty domyślasz się pierwsza i zaczepiasz, a później czekasz, aż on się domyśli żeby napisać sms lub maila? I pojawia się wielki problem ... CZEMU ON NIE PISZE!!! :)

Gość a kto zdecydował jak być
powinno? Akurat to nie instynkt tylko norma kulturowa, a więc sprawa jak najbardziej zmienna.