Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie cikawi mnie

Pytanie cikawi mnie

Polecane posty

Gość Pytanie cikawi mnie

Mam pytanie czy kiedy dziewczyna mocno drapie mnie po plecach czasami az do przesady i ściska kolanami mocno w pozycji klasycznej to znaczy ze jest jej przyjemnie podczas sexu. Dodam ze nie jestem doswiadczony az tak bardzo a ona jest starsza odemnie o 4 lata.

Gość Pytanie cikawi mnie
Nikt mi nie odpowie z jakiego powodu to robi, nie mam śmiałości zapytać bo jest odemnie bardziej doświadczona a to jest moja druga dziewczyna z krórą spałem.

Raczej tak. Piszę z pewną dozą nieśmiałości bo znam przewrotność kobiet. Wie o tym że to świadczy o tym że jej dobrze dlatego to robi. Tak jak z udawaniem orgazmu.

Dałem się wprowadzić w pewien tok myślenia, którego nie lubię. Porozmawiaj z nią.

Gość Pytanie cikawi mnie
a jak puszcza baki w czasie to przy orgazmie bo nie wiem czy to normalne puszczac baki w czasie seksu

Gość Pytanie cikawi mnie
Kiedy na prawdę interesuje mnie czy to normalne. Moja popierduje jak kończę i trochę mnie to rozprasza,ale jak na razie udaje się dokończyć seks. Wasze też popierdują?

Gość Pytanie cikawi mnie
22:36 [zgłoś do usunięcia] Pytanie cikawi mnie Podszywacz. Ale czasami to naprawdę boli i to jest problem a ja wstydzę się z nią rozmawiać o tym bo pomyśli ze jestem cienias w tych sprawach i się dziwię i z drugiej strony także myślałem że to jej sprawia przyjemność i ni chciałem tego przeywać.

Gość Pytanie cikawi mnie
W dodatku nogami ostatnio pogniotła mi żebra. Jeszcze kilka stosunków i będę jak Cher bez dwóch dolnych :O

Gość Pytanie cikawi mnie
22:46 [zgłoś do usunięcia] Pytanie cikawi mnie Chłpczyku znajdz sobie inny temat co!

Gość Pytanie cikawi mnie
Tyle podszywaczy na forum i nikt nie podpowie jak zasugerować, że mnie to boli. Na szczęście mam krem odbytniczy przeciwbólowy i smaruje się po kościach.

Gość natuska85
Crow co Ty tam wiesz. Ja tak robię jak jestem mocno podniecona i chcę mocniej i szybciej;] Na szczęście mój facet odczytuje dobrze te znaki;]

Gość Pytanie cikawi mnie
Natusia puszczasz bąki lewą stroną w czasie seksu?Moja tak robi i obawiam się, że pewnego dnia prócz zaciskania kolan zostawi klocka na mojej pościeli.

Gość natuska85
No bez przesady, cienias to jesteś, bo nic jej nie mówisz, jak kiedyś niechcący zawyjesz z bólu to dopiero będzie zdziwienie dla niej.

Gość Pytanie cikawi mnie
Nie jestem cienias. Mam jeszcze wszystkie żebra i kilku podszywaczy. Bardziej niż zaciskania obawiam się tych klocków po bąkach.

Gość Pytanie cikawi mnie
Koleś się podszył po demnie i wariata struga! 22:55 22:52 22:48 Co za palant!

Gość gugasssa
skoro nie wstydzisz sie z nia spac, to czemu sie wstydzisz z nia gadac? jas tego nie rozumiem, przeciez to twoja dziewczyna chya jest jakas emocjonalna bliskosc mdzy wami??