Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
diatoma

planowanie ciąży a ślub

Polecane posty

Witam, pisze może w dziwnej sprawie, ale... zacznę od tego że we wrześniu biorę ślub, jesteśmy razem od 5 lat, tzn 5 lat będzie równo we wrzesniu. do wyboru daty sklonily nas terminy sali w ktorrej chcielismy miec wesele. i wolny byl jedynie wrzesnien... skonczylam studia, i jest element zawieszenia, chcialabym po porstu zajsc w ciaże. w maju skoncze 26 lat i uwazam ze jest to najwyzszy czas na dziecko. pigulki odstailam 3 miesiace temu, teraz chce zaczac brac kwas foliowy i w zwiazku z tym chcialabym zapytac, czy w ewentualnie gdyby sie udalo za pierwszym razem to w 4-5 miesiacu jest duzy brzuch? czy po orstu poczekac iw dopiero w sierpniu zaczac sie starac? baardzo chcialbym urodzic dzidziusia na koniec zimy i poczatek wiosny. tak zeby wakacje spedzic jak najwiecej na swiezym powietrzu :) problemem est sukienka, i wszytsko, wiec moze jednak poczekam troche, ale z drugiej strony juz bym chciala. wiem ze mnie to nie zbawi, jednak widze ze moje kolezanki maja ogromny problem z zajsciem w ciaze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować