Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIA27 dla TK

KOCHAM GO

Polecane posty

Gość MADZIA27 dla TK

Zakochałam się w super facecie ale dzieli nas 500 km Czy damy radę tak daleko Wiem że on mnie też kocha Dlaczego jak spotkasz miłość to zawsze są przeciwności

Gość onecurl
A macie szanse na w miarę regularne spotkania?

Gość MADZIA27 dla TK
RAZ NA MIESIĄC

Kiedys zabiegalem o dziewczyne, ktora mieszka 165km ode mnie... Raz rozmawialem na jej temat z dobrym znajomym... Moj znajomy( zonaty) powiedzial mi wtedy tak... "... jesli dziewczyna jest warta uczucia, to warot o nia zabiegac nawet jesli mieszka 1000 km stad. Ale pod warunkiem ZE JEST TEGO WARTA!... Jesli czujesz, ze nie ----> to nie idz w to dalej, tylko kopnij ja w dupe".

Gość onecurl
To zawsze coś. Takie czekanie jest czasami piękne. Po miesiącu ukochani są dla siebie skarbami. Jeśli nie dzielą Was granice zawsze można zadzwonić albo napisać smsa. Myślę, że na dłuższą metę może być ciężko, ale jeśli to tylko epizod, kilkumiesięczny, zepniecie się w sobie i dacie radę.

Gość onecurl
Andrew, była warta zachodu czy nie?

Tak wiec droga Madziu:)) jesli chcesz miec spokojne sumienie, walcz do konca, nawet jesli nic z tego nie wyjdzie, nie bedziesz miala do siebie pretensji... "ze moze trzeba bylo tak i tak zrobic...". Bedziesz miala satysfakcje ze ze swojej strony zrobilas wszystko co moglas... Ale nie popadaj w skrajnosc i nie "wypruwaj flakow" dla niego, jesli nie ma inicjatywy z jego strony... szkoda czasu...

onecurl Sam nie wiem...:D:D:D:D Jedno jest pewne ze to nie byla milosc jak w Titanicu:D, bo mimo moich staran byla dla mnie obojetna jak lod...:D Chociaz do tej pory mam z nia kontakt:D A nawet w sobote bedziemy sie bawic na imprezie:D Co prawda jako znajomi...:D ale damy rade:D

Gość onecurl
No tak... ale stara miłość nie... :), więc uważaj, Kolego!!

NIe ukrywam, ze caly czas mi sie podoba:D A zeby bylo ciekawiej...jej najlepsza przyjaciolka do mnie "uderza":D Czy ten swiat nie jest dziwny???

Gość onecurl
Jest, zdecydowanie jest. "Te" sprawy są tak skomplikowane, że czasami nawet nie staram się zrozumieć. Każdy chce kochać, a przeszkód jest chwilami więcej niż powodów do miłości...

Gość MADZIA27 dla TK
Dzięki będę walczyć bo kocham i on mnie

Gość onecurl
No pewnie, walcz tak, żebys nigdy nie załowała. Lepiej zaplakac z powodu nieudanej proby niz zaplakac z powodu niepodjecia tej proby.

kiedys przeczytałam,że mezczyzna ktory kocha,nie pozwoli położyc łapy na swojej kobiecie innej niz jego własna...i że znajdzie ją nawet na drugim koncu swiata...to chyba prawda...no coz....bywa i tak...gorzki smak porażki

Diabollica27 ...ale facet nie bedzie wiecznie walczyl o kobiete, ktora nie odwzajemnia jego uczuc, alo nie jest szczera wobec niego...

...bo najczesciej bywa tak,ze kochają nas nie Ci,których my kochamy...ja walczyłam długo...teraz mowie wszystkiemu pass...nie mam jush sił...ilesh mozna pzdr :)

Gość onecurl
No tak. A co powiecie na to... Facet jest kochany i ma tego ogromna swiadomosc, bo kobieta zapewnia go o swoich ucziciach i udowadnia je naprawde czesto, dajac tym samym znak, ze sama tez potrzebuje czulosci i troski. Za to facet nic nie robi, bo wie, ze kobieta tak go kocha, ze i tak nie odejdzie, wiec wychodzi z zalozenia, ze nie musi sie starac.

Gość MADZIA27 dla TK
Ale my walczymy razem o to uczucie

Jesli jest inicjatywa z obu stron, to jak najbardziej sa szanse na zwiazek:D Zakochany czlowiek jest w stanie przeniesc gory, wiec co to dla niego jest 500km:D Takze Madziu :D kuj zelazo poki gorace...:D onecurl "No tak. A co powiecie na to... Facet jest kochany i ma tego ogromna swiadomosc, bo kobieta zapewnia go o swoich ucziciach i udowadnia je naprawde czesto, dajac tym samym znak, ze sama tez potrzebuje czulosci i troski. Za to facet nic nie robi, bo wie, ze kobieta tak go kocha, ze i tak nie odejdzie, wiec wychodzi z zalozenia, ze nie musi sie starac." W takim przypadku taki koles nie jest facetem tylko ogórem:D. Trzeba takiego porzadnie je*nac w glowke... zeby sie obudzil...:))

Gość MADZIA27 dla TK
Racja

Gość MADZIA27 dla TK
Dziękuje Andrew 1987 widzę że jesteś spoko gość powodzenia Madzia

Jesli jestes pewna jego a on Ciebie to warto.ale niech czekanie nie trwa w nie wiadomo jak określony czas.kiedys za jakis czas nakreślCie sobie czas i terminy kiedy przeprowadzka,czyja,dokąd,ewentualnie zareczyny czy inne takie.zawieszenie nie moze istnieć i nie miec oczekiwanego konca. Powodzenia.ja zwalczylem odległość.znam tez kilka osób.ale zazwyczaj wszystko szło na szybko ;) trzymajcie sie

Gość MADZIA27 dla TK
Dzięki wam wszystkim Powiem tak boimy się odległości inni mają dalej a uczucie ogromne jest Ja myśle że on boi się tego że ja mam wykształcenie dobrą prace i życie ułożone do startu Ale przecież chodzi o uczucie nie o jego stan konta Kocham go za to że jest nie za to co ma

MADZIA27 dla TK ...za malo jest na swiecie dziewczyn takich jak ty...:D:D:D "...Kocham go za to że jest nie za to co ma..." Mysle ze tamten facet nie zdaje sobie do konca sprawy, jaki Brylancik sie w nim zakochal... Powodzenia:D

Gość MADZIA27 dla TK
Myślę że zdaje sobie sprawę tylko przerasta go strach Jestem zwykłą dziewczyną jak inne kolego tylko mózg dobrze działa

Gość MADZIA27 dla TK
Znam to kolego takie laski które tylko liczą kasę Dobre na krótką metę nic więcej A to twoje stwierdzenie ubawiło mnie do łez

No mnie nie powinno byc do smiechu... :D:D:D Znajdz sobie wsrod takich "bezmozgich kwiatkow" panne na stale...:(

Gość MADZIA27 dla TK
Powodzenia szukaj znajdziesz na pewno Ja tobie nie pomogę mam kogo już kochać