Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnula25

Zarządzanie i temat pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość Czarnula25

Witam.W tym roku zabieram się za pisanie pracy licencjackiej,jestem na kierunku zarządzanie specjalnośc-sektor publiczny.Nie mam jeszcze sprecyzowanego tematu,moge pisać z jednostek terytorialnych itd.Jezeli któraś z was wpadnie na jakiś pomysł to niech odpisze- będe wdzięczna:)

Gość etzjeztjv3454h
za malo sprecyzowalas te informacje odnosnie kierunku studiow, tak naprwde nie wiadomo o co chodzi :(

Gość etzjeztjv3454h
"moge pisac z jednostek terytorialnych"-co to znaczy??nie pojmuje

Gość Czarnula25
Jednostki terytorialne,gminy urzędy,generalnie chodzi tutaj o instytucje publiczne,mohe to jakoś powiązać np.z marketingiem

Gość etzjeztjv3454h
nie jestem pewna czy to blad czy ja nie kumam, ale chyba chodzi o pisanie nie z" jednostek" tylko o" jednostkach terytorialnych", poprostu nie ma to sensu jesli nie mam racji jedyne co mi wpada do glowy to burmistrz, prezydent odnosnie jednostek terytorialnych(urzedow) i zarzadzaniu, hehe----ale co dalej? odnosnie marketingu i wyzej wymienionych rzeczy.....moze o kampaniach politycznych, marketing ,zarzadzanie i sektor publiczny razem wziete -- jak powinna wygladac reklama kampani politycznych , aby miala wplyw na ludnosc cywilna, czyli ten sektor publiczny --roznica miedzy grupa ludzi dowodzona przez jednostke rzadzaca czy zarzadzajaca a grupa kierujaca sie wlasnymi zasadami-mozesz tam uwypuklic plusy i minusy rany masz 100000000 opcji !! troche niefachowo ponazywalam niektore rzeczy , ale to tak mniejwiecej ja przynajmniej tak to rozumiem

Gość Czarnula25
Dzięki bardzo.Ja też się zastanawiałam na opisaniu bezrobocia w ciągu ostatnich 5 lat w mojej gminie.Jak uważasz?mogłoby to być ciekawe?

Gość etzjeztjv3454h
jasne, musisz tylko miec na uwadze zeby mialo to cos wspolnego z zarzadzaniem , marketingiem albo sektorem publicznym mysle ze opisywanie bezrobocia nie jest samo w sobie ciekawe,ale mozesz to jakos prezeksztalcic, np. co wplywalo w tych 5 latach na to ze ludzie tracili prace, jak reagowal na te sytuacje burmistrz,co robilo biuro pracy,co dzialo sie z ludzmi tracacymi prace tak zeby mialo to wspolnego z marketingiem, zarzadzaniem(w tym powyzszym przykladzie ma to byc burmistrz,biuro pracy)no i oczywiscie sektor publiczny czyli ludzie :)