Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onoma Uzurpatora La vski

Czuję się taka upokorzona - jak bym była lesbijką a nie jestem!!

Polecane posty

Facet wyznał mi okrutną, obrzydliwą prawde - urodził się jako kobieta i mając 26 lat przyczepił sobie penisa u jakiegoś tajlandzkiego chirurga :/ jeszcze nie współżylismy ale już sie całowalismy, jestesmy razem ponad 3 tygodnie...zapowiadało się super ale teraz nie wiem...ciągle widze w nim kobiete ;(

Gość eeeeeeeeeee tam
0/10 śmierdzi prowo na kilometr

Gość w Tajlandii jest pekno
transseksualistow i traswestytow. Nie bylas, nie wypowiadaj sie. Poza tym tam jest naprawde tanio, by zrobic takie rzeczy. w sumie ci sie nie dziwie, tez bym miala niesmak,.. no ale coz on winny, ze urosdzil sie w ciele kobiety, dobrze, ze mial kase na te Tajlandie..

ABRAJA kretynko - napisałam TAJLANDZKIEGO!!! nie tajlanskiego :o :o ;/ tobie 0/10 za mózg w skali Apgara bo się urodziłaś z mozgiem wielkosci szczurzej trutki :/ no ale jednak co innego jak facet odetnie se siusiaka a inaczej jak babka go przyklei :( na początku tak mi sie super dogadywało z moim chłopakiem...aż myślalam że to gej!! jak poznałam bliżej, byłam w siódmym niebie że jest hetero, że chce być ze mną, że tak mnie rozumie, jest wrażliwy... :(

O widze, że ktos sięwczoraj naoglądał discavery (chyba) tez ogladałam ten program. Marna prowokacja 🖐️

Onoma Uzurpatora La vski nie podniecaj sie bo ci siusiak odpadnie

na discovery widziałam jak robią odwrotnie - bogaty amerykanin chciał być kobietą. ale żeby facetem...nie wiem jak wyhodowali te członki...ale nie potrafiłabym sie z nim kohcac:( balabym sie że jakaś obca częśc jest we mnie :(

zawsze mozesz mu ukrecic i zaszalec w lesbijskim seksie hehe gdyby nie było to provo tobym sie nie nasmiewała ale poziom tu jest załosny....

Gość terr
i bardzi zle, ze napisalas tajlandzkiego bo powinnas uzyc tajskiego

no okej, rozumiem że to nieodpowiednie forum , ale boję się że jak zaloguje sie na forum LGBT to go/ją tam znajde i poczuje sie urażony że tak o nim pisze...naprawde nikt mi jeszcze tak nie" wpadł w oko" jak on, ma cudowny charakter...dobry gust...lubię to że mimo stanowczości zawsze zgodzi sie ze mną, lubię takich uległych facetów.

ale tajski kojarzy mi sie z masażem tajskim i brzmi nie poważnie toteż napisałam tajlandzki, ale czułam że to błąd . przeopraszam mea culpa. tajski.