Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieMogeTegoZniescc

Nie umiem przestac myslec o tym ze nie bylam jego pierwsza

Polecane posty

Prawiczek bez wiary. Co jak co ale chyba lepiej związać się z kimś kto bardzo kocha i ma wspaniały charakter, tylko w przeszłości zdarzyło mu się pogrzeszyć. Niż z kimś kto byłby niedobry (tylko, że nie miał kontaktów) . A tak na marginesie co się stało z Twoją wiarą?

Gość lucjan B
Wreszcie coś dociera, lepiej późno niż wcale. Widze że laska jest reformowalna więc powinno byc ok powodzenia

Dla mnie Mąż był pierwszym mężczyzną, ale on sam miał wcześniej żonę. Na początku wydawało mi się, ze tego nie strawię, ale po prostu zrozumiałam, że nie mogę być "zazdrosna" o to co robił gdy się nie znaliśmy i nie byliśmy razem.

,,No bo czemu nie chciałaby się związać z facetem o bujnej przeszłosci, jak ona?" Załóżmy, że by Cię bardzo pokochała? Albo, że byłbyś niezły w te klocki ? :D W związku są przecież ważniejsze rzeczy niż seks ... Zresztą zawsze uważałam, że seks jest przereklamowany. ,,Została zbanowana" Za co? :P

Gość nieMogeTegoZniescc
Chyba faktycznie wszyscy macie razem a ja sie tylkko niepotrzebnie schizuje. Bo teraz jak czytam wypociny Prawiczka to chce mi sie smiac wiec sie nie dziwie ze tak patrzycie na mnie

Mysle, ze powinnas mniej myslec o przeszlosci, ac ieszyc sie tym co Was teraz łaczy. Doceniac to, ze z mezczyzna ktorego kochasz rozwijasz swoje doswiadczenia erotyczne :-)

Poza tym mam nadzieje, ze Twoj facet nie opowiadal Ci szczegolow ze swojej przeszlosci erotycznej. Bo jesli tak to nie dziwie sie, ze w glowie siedza Ci jakies obrazy,

Gość nieMogeTegoZniescc
Tylk jak za duzo marudzialam to mowil "a co chcesz zebym Ci ze szczegolami opowiadal?" A potem przytulal i mowil zebym nie zasmiecala sobie tym glowy. Wezme sie w garsc naprawde

Gość Valdemar 28
TO i tak ładnie Ci powiedział o tych swoich poprzednich że nic dla niego nie znaczyły. Moja była w tym temacie powiedziała mi że wcale nie żałuje że tylu miała !!! I JAK JA SIE MIAŁEM POCZUĆ? :(

Gość takie jak autorka nie nadają
się do związków. DOKŁADNIE. jak miał przed nią kogoś ( A JEJ JESZCZE NIE ZNAŁ), to ma o to pretensje. no kurwa, jak małe niedojrzałe dziecko. Ale jakby była jego PIERWSZĄ< to pewnie by się bała, że sobie znajdzie inną. Boże, jake WY BABY JESTEŚCIE GŁUPIE!!!!!! CHORE PSYCHICZNIE!!!

Gość szkoda gadać chłopie.....
" Valdemar 28 TO i tak ładnie Ci powiedział o tych swoich poprzednich że nic dla niego nie znaczyły. Moja była w tym temacie powiedziała mi że wcale nie żałuje że tylu miała !!! I JAK JA SIE MIAŁEM POCZUĆ? " żebyś ty wiedział, co mi moja była mówiła... ech, to są kurwy, a nie kobiety, nie mają zadnego szacunku do siebie, nie maja zadnych zasad, a sie chwala, z km to sie nie rznely:O cóż, takie "galeriańskie" czasy nastały...... a taka pozniej chce porzadnego faceta za meza, jej wszystko wolno i w dodatku zadac od zycia jeszcze, bo jej sie nalezy:D dzieci.....

nieMogeTegoZniescc nie dopytuj się więcej ;-). Ja zanim zaczęłam być z Mężem, przyjaznilismy sie wiec mi sporo opowiadal jako przyjaciel. Czasem tego pozniej zalowalam ;-)

Gość Valdemar 28
e.. problem wcale nie jest taki prosty. Kiedys ludzie się tak nie rżnęli jak teraz. Wygląda to tak: 1. porównywanie siebie z poprzenimi kochankami - a może jestem gorszy w te klocki? 2. Jak często wspomina o swoich poprzednich kochankach? 3. Jeżeli lubi często zmieniac to pewnie i potem będzie brakować tych zmian. 4. Kwestia chorób. 5. Kwestia mojej osobistej zazdrości - jak sobie wyobrażę co z nimi robiła - anal, oral z połykiem, od tyłu przodu, w aucie na stole itp. no.... czasem tojest problem.... Może po prostu nie należy kogoś w związku traktować zbyt ekstremalnie poważnie... i być tak zazdrosnym. W końcu różnie może być - to ja mogę zdradzić itp.

Prawiczek z wiarą :D A czemu niby miałaby nie lubić? Seks jest fajny :D Naturalny i normalny. Tylko ważne, zeby nie popadać w skrajności. Nie wynosić go pod niebiosa ani nie ignorować.

Gość Valdemar 28
No włąśnie a potem to gadanie o dzieciach... Tylko się zastanawiałem czy ona w ogóle jeszcze może je mieć :( jak przez tylu przeszła i Bóg wie co choróbska złapała o których może nawet nie wie.

Gość nieMogeTegoZniescc
Nie bee juz sie dopytywac. Po prostu zamkne ten temat raz na zawsze.

Gość skarlettaa
ja mam odwrotnie, miałam już chłopaków a ten mój kolega chyba nie był w poważnych związkach i nie wiem czy mnie bedzie chciał... :((

,,Trochę bym się jej brzydził" I dlatego najlepiej o nic się nie dopytywać :D Hmm prawiczku ze swojej strony życzę Ci, żebyś spotkał piękne, niewinne dziewczę :P Ale to może być dość trudne

Gość Czika-nialiana
Czesc, ja bylam w podobnej sytuacji, ja mialam 17 lat on 24, w dodatku sportowec-mial duzo dziewczyn przede mna ale bylismy ze soba az 5lat i bylo extra.Nigdy mnie nie zawiodl.Wykorzystaj fakt, ze jest doswadczony i we jak ciebie zadowolic:-))))pozdrowonka!!!

Przecież jest bardzo dużo porządnych dziewczyn. Myślę, że tą wybujałą przeszłość seksualną, której tak się obawiasz ma jakieś 10%? Może mniej ... Nie myśl że wszystkie laski to rozpustnice :D

Gość LoLiPOPI
Za dużą wagę przywiązujecie do tego co było, to najszybsza droga do wiecznego zadręczania partnera i końca związku. Do autorki - nie wypytuj partnera o przeszłośc, im więcej wiesz tym gorzej dla ciebie. Te mysli jak robale będa wiercić ci dziury w głowie. Nie tędy droga. Na przyszłośc najpeiej nie pytac partnera o NIC. Zaczynacie związek z czysta karta. Ja mojego pierwszego nażeczonego,(był sporo starszy, doświadczony, a dla mnie pierwszy) wypytywałam o szczegóły, chciałam wszytsko wiedziec, wyciągałam z niego co się dało. Na koniec nie mogłam opędzić się od różnych głupich myśli, a on sam wydawał mi się nieczysty. Teraz mam męża, o którym NIC nie wiem, o NIC nie pytałam i od razu zaznaczyłam, ze nie poruszamy tego tematu. Tak jest dobrze, to się sprawdza.

Gość ***Narzeczona ***
Oceniac czlowieka i wybierac sobie partnera do zwiazku pod katem jego doswiadczen sexualnych .... hmmm bardzo to dojrzale a tekstu o brzydzeniu sie nie skomentuje.

Gość LoLiPOPI
narzeczonego mialo byc A Ty prawiczek to chyba jakąs depresję masz chłopie, wszedzie widzisz złe i rozpustne kobiety? :P

Gość ***Narzeczona ***
Prawiczek bez wiary Ha ha traktujesz kobiete jak swoja WLASNOSC.... ona jest moja moja moja jest rzecza i nikt nie powinien nigdy tej rzeczy dotykac. A np wdowa ...... miala kiedys meza teraz uklada sobie zycie na nowo i co tez jest beee bo kiedys sypiala z mezem i Boze drogi co ona za swinstwa z nim wyprawiala .....

Gość LoLiPOPI
Prawiczek - widze, ze rozmowa z Toba nie ma sensu. Masz duży problem. Przykro mi :O

Gość ***Narzeczona ***
i wiesz co zal mi ciebie a najbardziej kobiety ktora z Toba sie zwiaze ..... bo nie jestes dojrzaly do zakladania zwiakzu jesli to przeszlosc sexualna wedlug Ciebie ma decydowac o tym czy w tym zwiakzu sie bedzie ukladalo czy nie. Koniec tematu bo moja cierpliwosc sie konczy. Nie wazne ze kobieta bedzie niesamodzielna rozwydzona ksiezniczka choleryczka i awanturnica nie potrafiaca kochac egoistka wazne ze byla dziewica i na tym nalezy budowac zwiazek ... gratuluje .......

żadna kobieta na świecie nie jest pierwszą , pierwszą zawsze i wszędzie jest Renata Rączkowska......

Gość słuchawkaaaaaa
a jak myślicie, ja właśnie miałam 2 poważne związki a w jednym doszło do seksu. Myślicie że mam szansę u prawiczków? Bo się obawiam że trafiłam na jednego... i ie wiem co i powie jak się dowie...