Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

DEKOLORYZACJA A ROZJAŚNIANIE POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam najpierw miałam czarne włosy,potem rozjaśniałam tanim dziadostwem i były rude a teraz są pofarbowane szamponem koloryzującym(trzymałam go max 4 minuty) w kolorze brązu który cięzko mi określić ale coś w stylu ciemnego karmelu. Chcę zrobić dekoloryzację Renee Blanche lub Prosalon Chantal ale gdzieś czytałam że na rozjasniane włosy nie działa i farbowane szamponem oraz henną(henną też robiłam lecz zeszła już) tylko na farbowane i nie wiem co mam zrobić!!! Jeśli nie to rozjaśnię rozjasniaczem Elgona bez amoniaku do 6 tonów z wodą utlenioną 3 % czy nie zniszczy włosów?Ile rozjasni? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja poszłabym do
fryzjerki jednak

nie rozjasni i beda rude a konce odpadna,tak to jest jak sie farbuje nie wiadomo czym i krotkich odstepach czasu.z czarnego nie mozna przejsc na jasny trzeba czekac az odrosna i delikatnie rozjasniac.dekoloryzacja sciaga co prawda kolor ale uwaga! z czarnego np nie sciagnie do twojego naturalnego koloru tylko co najwyzej do rudego badz jakiegos brazu wiec to bez sensu zniszczysz tylko wlosy. i nie uzywa sie henny i farb albo jedno albo drugie.

i jeszcze jedno-woda 3 jest do ciemnych farb do rozjaniaczy od 12% wzwyz pasemka 35 %,wiec nie wiem co toz a pomysl aby uzywac 3% do rozjasniacza

Dziwie sie, ze masz jeszcze wlosy :O Nie kombinuj, bo przekombinujesz. Woda 3% nie rozjasni CI wlosow. Poza tym skoro stosownałas henne, to daj sobie spokój z dekoloryzacja.

proponuje sciac wlosy ile sie da i scinac dopoki te czarne calkiem nie znikna.inaczej nic nie zrobisz,po tym co z nimi zrobilas pewnie sa juz bardzo zniszczone i jak siano wiec to jedyne wyjscie

Po 1 włosy rozjaśniałam z 2 miesiące temu i codziennie odzywiam Po 2 nie są sianem i są troszkę zniszczone po 3 jest dekoloryzacja taka ja Reene Blanche co nie niszczy włosów po 4 nie nie zetnę się wręcz przeciwnie zapuszczam Kupie ten rozjasniacz z Elgona,rozjasnie i bede jeszcze intensywniej nawilzac by do wakacji byly piekne. Pewien fryzjer pisal ze da sie rozjasnic wlosy 3 % To mam kupic do delikatnego rozjasniacza bez amoniaku wode utleniona 3 5 czy 6 %? ile wody utlenionej wlac do rozjasniacza 50 gram rozjasniajacego do 6 tonow? bardzo prosze o pomoc

po 3 jest dekoloryzacja taka ja Reene Blanche co nie niszczy włosów zabilas mnie :O Wiesz co dekoloryzacja robi? :O Jesli cchesz, ryzykuj, ale później nie zakładaj topiku "ojej, mam spalone wlosy,a raczej ich nie mam"

Autorko- naprawde lepiej idz do fryzjera, nech oceni stan Twoich włosów i sam stwierdzi czy można je dekoloryzować. To nie jest zwykłe farbowanie.

Jesli masz podawac takie infromacje to ich nie podawaj wcale bo nic sie nie znasz ,zalosne Fryzjerzy uzywaja takich samych dekoloryzatorw co ja kupilabym,jak nie gorszych! Czy jest ktos kto sie ZNA i pomoze??