Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny michał

co myslicie o moim zyciu prosze o szczerosc....

Polecane posty

Gość smutny michał

Wiem ze to moze niezbyt mądre ale juz nie mam siły i moze anonimowo chce poznac opinie osób co mysla o mojej sytuacji zyciowej? Moze jakies rady dostane które mii pomoga Mam 29l od 6 lat jestem zonaty a w zwiazku od 7l Moja zona była wspaniała kobieta naprawde cudowna Teraz moje zycie wyglada tak Odkurzam codziennie sprzatam myje panele gotuje obiad zajmuje sie 4 latnia córka Robie wszystko do póznych godzin nocnych Słowa które słysze od rana to : złamas huj pierdolony frajer leń śmiec popapraniec tak jest cały dzien Seks mam wydzielany 1 raz w miesiacu jesli poprosze o choc raz w tygodniu mam awanture w domu Prosze pomózecie .... Żeby nie moja kochana córka to bym....

jeśli to prawda to psycholog się kłania

Gość smutny michał
chwilowo nie pracuje mam prace na zlecenia zajmuje sie prywatnie taki mały interes ale jak pracowałem czy pracuje jest to samo To co robie nie ma znaczenia

Gość smutny michał
no nie ma tego jestem pewien :(

Gość larwka no logo
Drogi Michale ona tak postepuje jak Ty pozwalasz:-) Rusz głowa chłopie i bądz facetem a nie ciapkiem:-P pozdrawiam

Coś w tym jest, zbesztacie mnie za to co powiem ale wiem to z autopsji. Jeżeli ty będziesz kobietę traktował jak śmiecia to ona będzie cię kochać nad życie, owszem będzie cierpiała narzekała, pisała takie topiki tutaj ale będzie z tobą na dobre i na złe. Jeżeli ty jej teraz na po pozwoliłeś to juz przepadłeś. Radzę ci odejdź od niej, fakt macie dziecko ale skąd wiesz może dziecku będzie lepiej jak nie będzie widziało takich sytuacji, a ty jestes jeszcze młody, znajdziesz sobie kogoś i będziesz szczęśliwy ... Życzę szczęścia i powodzenia, pozdrawiam

Gość smutny michał
Misiaczek 18 Jestes wspaniała osoba i pełna kultury dziekuje tobie

dla mnie wasz zwiazek jest chory...odnosze wrazenie,ze twoja zona chyba cie nie kocha,i jestes w jej zyciu tylko pionkiem,ktory sluzy jej w domu i noc poza tym... Nie znam zupelnie calej sytuacji,bo piszesz tylko o zonie. Moze ona ma jakis powod,ze tak sie dzieje miedzy wami? Jesli nie,to po prostu jest zimna,wyrachowana kobieta,ktora nie zasluguje,zeby miec takiego meza.

Gość smutny michał
:( Dziekuje za szacunek i ciepłe słowa

Gość koszykarz
Między innymi wymieniłeś słowo " frajer" pomyśl trochę a sam znajdziesz odpowiedź na to co masz zrobic .

Gość koszykarz
jeszcze jedno ! żona tak cie traktuje jak jej na to pozwalasz !

Gość smutny michał
DZIEKUJE WSZYSTKIM !! NAPRAWDE JESTESCIE WSPANIALI

Gość smutny michał
Dobrzy z was ludzie i ucziwi a to cenie najbardziej Mam pytanie czy pisał ktos do mnie z Olsztyna lub warmii i mazur

Gość częsc rowerowa
chłopie ! jeśli to nie prowokacja ,to Ty jesteś za dobry ! dosłownie za DOBRY człowiek . Nie pozwalaj żonie by tak Ciebie traktowała , może zaproponuj żonie wizytę w poradni małżeńskiej .

Gość patriata
niektorzy tak maja sa po prostu za dobrzy. wyniszczaja sie dla innym. podziw i szacun

Gość Karioznawca
Smutny michale, to co obserwujesz to niestety naturalny stan kobiety... Ale to Twoja wina. Kobieta jest jak pogoda na dworze. Nie masz wpływu na to czy pada, ale moknąc nie musisz. Po prostu zacznij rządzić. Rządy kobiety nigdy nie prowadza do niczego dobrego. Musisz być Panem sytuacji inaczej będziesz miał anarchie... jak teraz.

Gość moze zona jest z toba dla kasy
i nie pociagasz jej

Podejżewam że zaczęło się tak dziać po urodzeniu dziecka... Niestety dużo kobiet tak ma. Po prostu postaw się jej i nie daj sobą pomiatać. A sex możesz sobie załatwić na boku. Jak nie potrafisz to po prostu odejdź od niej. Córce da się wytłumaczyć że już nie mieszkasz z mamą. Lepiej żeby cię nie było niż ma się uczyć od matki jak się odnosić do facetów...

Gość bóbr msciciel
co to kurwa znaczy że już nie mieszkasz z mamą? Raczej wytłumacz że już nie będzie mama z wami mieszkać!!!1 ten katolicki kraj jest przeciwny rozwodom, a ja uważam że duuuużo gorsze jest jak dziecko wychowuje się w takim gównianym bagnie [bez urazy smutnych michał]

Gość pomarańczowa suczka
jesli zaczęłą tobą pomiatac, to raczej juz nie przestanie. zwlaszcza, ze trwa to juz tyle lat. nie widziales wczesniej, kiedy to sie zaczynalo? trzeba bylo wtedy reagowac. teraz moze byc za pozno. sprobuj - jak mowią tutaj - postawic sie jej, sprawdz reakcje. moze cie zaskoczy in plus. jesli nie - chyba warto pomyslec o ucieczce. gadales z nią? pytales dlaczego tak? i pytanie - kto wiecej zarabia, ty czy ona? pzdr

joj ona cb pod pantofel bierze nie daj sie i skoro kocha cb to jak moze tak na cb m,owic musisz z nia szczerze powaznie porozmawaic

Gość jako kobieta chcę odpowiedzieć
my kobiety lubimy autorytety, a Ty nim nie jesteś. Smutne ale prawdziwe, lubimy prawdziwych facetów. Nie doceniamy ciepłych kluch. Może w związku z kobietą po przejściach, gdzie ona miała piekło dostałbyś szacunek.

Gość larwka no logo
ale porady..brak słow:-( Facet siedzi pod patofem bo tak mu wygodnie:-0 Chłopie juz pisałam wez sie w garść ..opierdol babe ak drzec bezie morde..jak nie poskutkuje stunij mocniej w stół( bicia nie polecam) badz facet po prostu!!! Kilka takich akcji i zdobedziesz szacun:-)