Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonom

plamienie

Polecane posty

Gość anonom

Witam! Jestem chłopakiem, mam 20 lat -studiuje, moja dziewczyna ma 18 - chodzi do liceum. Nie dawno współżyliśmy ze sobą, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, doszedłem w niej, prezerwatywa NIE pękła i raczej się nie osunęła. Moja dziewczyna zawsze miała problem z miesiączką, często się jej spóźnia (od kilku do kilkunastu dni,nie wie dlaczego,czasem brała jakieś leki na wywołanie miesiączki - ale to kończyło się zawsze olbrzymim krwawieniem) Tym razem też się jej spóźniła parę dni, ale zauważyła 3 dni temu że zamiast miesiączki pojawiły się jej na podpasce tylko plamki krwi i tak do dzisiaj . Jak mi o tym powiedział bardzo się tym zmartwiłem, dodam że współżyliśmy na początku jej dni płodnych, co było nie zwykle ciężko wyznaczyć. Planujemy zrobić test ciążowy , czy mamy się czego bać, czy są duże szanse że jest ona w ciąży? Proszę o pomoc, bo bardzo to przeżywamy! Jej już chodzą czarne myśli po głowie. Dodam jeszcze że moja dziewczyna ostatnio miała bardzo stresujące dni. Pomocy!

A nie łatwiej iść do lekarza lub zrobic test. Tu nikt nie jest wrózką

Gość anonom
no tak, planujemy zrobić test,sprawa jest dosyć świeża więc jeszcze nie zdążyliśmy kupić. Zanim pójdziemy do lekarza chcielibyśmy się dowiedzieć czego możemy się spodziewać, czy mamy się bać?

skoro robiliscie to w gumce to na pewno nie.zreszta byloby widac, jesli by pekla..a ona po prostu strasznie jest zestresowana i dlatego jej sie spoznia.powody tez sa inne..skoro spozniala sie zawsze wczesniej to teraz moze jeszcze bardziej sie spoznic;) nakreca sie, schizuje-dobre argumentu juz masz na brak ciazy.pozdrawiam

Gość anonom
No dobra, ale co z tymi dziwnymi plamkami? Czy to może być okres? Czy coś innego? Mam nadzieje że nie ciąża? :(