Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tonx5

Dobra kolonia dla dziecka

Polecane posty

Moja siostra chce wysłać swojego synka na pierwszą kolonie w życiu wybrała ofertę ok-tours. Zastanawiamy się czy to dobry pomysł, miał ktoś może styczność z tą firmą?

A miało się styczność z tą firma. Moja przyjaciółka wysyła swoje dzieciaki z tym biurem co roku na kolonie. W tym roku, jak łatwo sie domyslic znowu jadą. Gdyby nie było wszystko w porządku to chyba by nie inwestowała w te kolonie pieniędzy, prawda? ;)

A zobaczcie sobie obozy tematyczne jakie robi ok-tours w Dąbkach nad morzem;) Windsurfing, strzelectwo, jazda konna i inne. Świetna aktywność dla dzieciaków, mój siostrzeniec małolat był na jeździe konnej i strasznie się na to nakręcił. Myślę że to dla dzieciaków ciekawsze niż jakieś zwiedzanie.

No tak - rzeczywiście oferta bardzo na czasie i na pewno skonstruowana tak, aby dzieci nie miały czasu na nudę czy nawet na tęsknotę za domem. Fajne jest też to, że jest tam też wyjazd taneczny i dla małego artysty - także szeroki przekrój przez zainteresowania dzieciaczków.

Gość ale reklama
:D:D

Gość drogo, drogo, drogo
więć trzeba więcej reklamy

Gość bukaa
hahhaha. Ale "naturalne" wpisy. Chyba bardzo się interesujecie życiem waszych siostrzeńców, skoro pamiętacie z jakiego biura byli w lecie na koloniach czy obozach. Może na drugi raz reklamujcie się mniej nachalnie :D

Oj tam, u mnie w najbliższej rodzinie też zazwyczaj wszyscy "żyją" wyjazdem któregoś z dzieci tak więc sama się nie dziwię takiemu zainteresowaniu :) To co wiem, o tych koloniach - to doświadczeni opiekunowie i dbałość o bezpieczeństwo dzieci :) Chociaż wiadomo jak to na koloniach bywa - nie przewidzi się zachowania dziecka, ale wpisane jest to już w pracę wychowawców kolonijnych i generalnie w takie wyjazdy. Dlatego warto dobrze przygotować dziecko na taki wyjazd :)

Gość gość
Centrum Turystyki Oświata - wakacjezoswiata.pl ma niedrogą kolonię np. w Jaworzynce. Mnóstwo atrakcji w programie - aż żal nie wysłać tam dziecka za naprawdę małe pieniądze.

Gość gość
Miałam styczność z biurem http://ctravel.pl w którym wykupiłam kolonie dla swojego syna i to sprawdzone miejsce bo też tam dotarłam z polecenia przyjaciółki.