Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czika-nialiana

Sentyment do byłych...

Polecane posty

Gość Czika-nialiana

Czy to normalne, mam sentyment do swoich byłych facetów, czuje potrzebe utrzymywana kontaktów z nimi???? sa jakby czescia mnie...Moj obecny mezczyzna tego ne rozumie...

Gość ja mu sie nie dziwie

Gość Karoline Bacon
:O why?

Gość liooooonka
Mój były też nie daje mi spokoju,mimo,ze od rozstania mineły 2 lata,dzwoni,pisze co jakiś czas. A mnie szlag trafia,bo jest dobrze,a za chwilę wspomnienia wracają.

Gość Czika-nialiana
Why?nie wiem, chyba tez tego nie rozumiem, bylo ich 3 ze wzystkim jestesmy w dosc dobrych stosunkach, rozstalismy ise jak dorosli ludzie , a nie jak dzieci....

Gość Czika-nialiana
Oni tez twierdza ze zostal w nich sentyment z dawnych lat...po prostu byli dla mnie wazni nie chce urywac z nimi kontaktu...

Gość digit-12
ja z pierwsza sie w ogole nie odzywam, a teraz zwiazek mi sie chyba juz zawalil..myslicie ze proszac, blagajac ja o szanse dobrze robie? kiedy mam ja o to poprosic? bardzo mi na niej zalezy i nie chce zeby odeszla n zawsze..nie widze sensu dla siebie..

Gość ho ho ho
Szczerze mówiąc ja też tego nie rozumiem. Po co mam się kontaktować z byłymi facetami? Wiadomo, że jakiś sentyment może pozostać, ale chyba nie aż taki, żeby starać się utrzymywac kontakt. Dla mnie jest oczywsite, że jak się z kimś rozstaję, to nie chcę już się z nim widywać, nie chcę z nim być. Po co wracać do przeszłości? Wiadomo, że jak się spotkamy a imprezie, na mieście, to zamienimy parę słów. Przecież nie będziemy udawać, że się nie znamy. Jednak wydzwanianie do siebie, spotkania? Bez sensu, to po co w takim razie się rozstawać? Facetowi się nie dziwię. A Ty byś chciała, żeby wydzwaniał do swoich byłych kobiet, spotykał się z nimi?

Gość __niedojrzalość__
Chyba, że jest bardzo sporadyczny. Reakcje Twoje partnera jest słuszna i zrozumiała. Skup się na partnerze, a nie na byłych, jak nazwa wskazuje to czas przeszły :o