Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakBArdzoSieBojee

Termin na jutro a dziś na USg wyszło ze jest minimum wód płodnych.....HELP

Polecane posty

Gość TakBArdzoSieBojee

Siostra jest w ciąży ja byłam z nia i na usg-jak w temacie wyszło że ma minimu (nawet troche mniej) wód płodnych(wcześniej dodam ze normalnie niała) I bedą musiała urodzić do dwoch dni...Moje pytanie: czy to jest coś złego że tak mało wód ma?? Nigdy o takim nie słyszałam,zawsze przed porodem normalnie odchodziły wody..Czy dziecku coś może być???

Gość TakBArdzoSieBojee
podnosze

Gość 4323333
może już się jej wody sączą więc dlatego ubywa. a lekarz nic nie mówił na ten temat??

Gość Lekarz powiedzial tylko tyle
ze bedzie tak tez sie zdarza i wody mogly sie odsaczac i ze bedzie musiala urodzic do dwoch dni bo dziecko jest strasznie nisko juz-prawie w kanaliku rodnym

a dlaczego nie przyjęli Cię do szpitala? Przecież to chyba większe zagrożenie dla dziecka skoro wód jest mało... a i niby jak urodzisz do dwóch dni?? tak sama sobie poród wywołasz? przepraszam,ale nie rozumiem dlaczego nie jesteś w szpitalu i nie rodzisz??

Napisałam że to SIOSTRA JEST nie ja;) Ona jest już w szpitalu:)

ups...przepraszam:D to jak jest w szpitalu to spokojnie;) dadzą jej na wywołanie porodu i dzidziuś się urodzi;) przepraszam za pomyłkę;)

A czy to coś złęgo że tak mało ma wód?? CZy to normalne??:/

dziewczyny pomozcie mi ja tez mam prawdopodobnie za malo wod plodowych a jestem dopiero w 18tc co mam zrobic co to znaczy badanie 3d mam dopiero za tydzien

Gość podnoszzze

Ja tez przez cala ciaze mialam malowodzie. Nawet mniej niz mniej :p W 42 tygodniu mialam wywolywany porod i lekarz mnie ostrzegl,ze bedzie ciezko,bo "na sucho".Ale nic mi nie mowili.Tylko tyle,ze mam pic wiecej wody.wtedy im odpowiadalam,ze wiecej jak 4 litry dziennie nie wypije.Wielkie oczy robili,ze tyle dam rady.Latem to nawet wiecej potrafilam:D I lekarze nie potrafili jednoznacznie mi powiedziec czemu tak sie dzieje.