Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojnaaa2

2 kreseczki

Polecane posty

Gość Zaniepokojnaaa2

Dzisiaj robiąc test ukazały mi się dawno oczekiwane 2 kreseczki :) Mam nadzieję , że to wynik naprawdę pozytywny :)) Jest jednak coś co mnie martwi , przedstawię wam moją krótką historię. Podejrzewam chłopaka o mały ' romansik na boku ' ale nie wiem jak Go o to zapytać. Miesiąc temu wróciłam z Anglii , Daniel ( mój chłopak ) bardzo się cieszył , stawał na głowie i od tego miesiąca robi mi same niespodzianki , prezenciki itd. Jest aż za bardzo miły. Powiedział nawet ,że chciał by mieć ze mną dziecko więc zaczęliśmy starania i proszę.. Jednak przed moim wyjazdem Daniel poznał nową koleżankę " Joasię " . Joasia jest atrakcyjną i świetną kobitką . Poznali się na uczelni ponieważ Joasia doszła do Daniela na rok. Już od samego początku tej znajomości coś mi nie pasowało , troszkę nawet posprzeczałam się z moim o nią, ale ten zapewniał mnie że mogę być spokojna , to tylko koleżanka i nic więcej.. ( byłam i jestem strasznie zazdrosna, jednak staram się nie okazywać tego .. nie chcę kolejnej kłótni.) Sama już nie wiem ,czy podczas mojej nie obecności w kraju ( przez 2 miesiące ) doszło do czegoś pomiędzy nimi.? Macie dla mnie jakieś porady , jak mogę podpytać chłopaka? AA i jeszcze cuś, jak mogę powiedzieć mu że zostanie tatusiem.?:) Pozdrawiam.

takie zastanawianie sie teraz to musztarda po obiedzie co ci da jak sie dowiesz ze Cie zdradzil? najpierw postanowilas zajsc z nim w ciaze a dopiero pozniej zastanawiasz sie czy cie nie zdradzil? :-o troche dziwne trzeba bylo najpierw zorientowac sie czy chlopak byl wierny a dopiero pozniej decydowac sie na dziecko

Gość No taka
prawda mglas najpierw wyczuc czy cie nie zdradza bo tera to za poźno