Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkhjyukyuk

Po odstawieniu tab. anty ból jajników!!!

Polecane posty

Gość ghjkhjyukyuk

Witam Was, tydzień temu odstawiłam Novynette, od 2 dni pobolewaja mnie jajniki, szcezgólnie prawy. Czy to może byc efekt odstawinia tab czy tez może coś innego?? Miałyscie cos takeigo po odst tab??

Gość to się nazywa owulacja
uśpione jajniki podejmują pracę, tak ma być

Tak jak napisała koleżanka wyżej.Jajniki budzą się z uśpienia i zaczynają funkcjonować.Pamiętaj,że po odstawieniu pigułek jesteś bardzo płodna.Pozdrawiam.

dziewczyny? proszę pomóżcie? jeśli brałam tabletki 3 miesiące, rozpoczęłam 4 opakowanie zktórego wzięłam tylko 4 tabletki i przerwałam branie-osatnia tabletke wzięłam w środę. to jeśli kochałam sie z mężem w czwartek, pt, sobote i niedziele mam szanse że zaszłam w ciążę?

Tak, bo tabletka, którą wzięłaś w środę chroniła Cię przez 24 godziny +12 godzin.

Gość powinno byc ok teraz
owulacja owulacja ja przechodzilam takie meki z tymi moimi jajnikami ze malo co po scianach nie chodzilam do tego bol brzucha jak przy okresie, teraz konczy mi sie 2 cykl bez tego swinstwa i poprawe juz czuje, co do tej plodnosci owulacji itp nie wierze to, skoro po tabl tak niby wzrasta plodnosc, to po moim ostatnim cyklu gdzie co dzien lub dwa sexik to powinna byc ciaza a jej nie ma;) eh co kobieta to inna