Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata elizunni

do jakiej toalety publicznej ma wejść tata z 4 letnią córką ?

Polecane posty

Gość tata elizunni

do męskiej czy damskiej ? :-O

Gość buahahahha
zadnej najlepiej jak dziecko samo wejdzie lub popros jakąś panią z damskiej łazienki

Gość dxghrsdyrsdyg.....
Damskiej....chodzi przeciez o Twoją córke, ktora jest dziewczynką a nie chłopcem...

Gość tata elizunni
przecież nie będę prosił obcej kobiety i mała sie wystraszy :-O

Gość tata elizunni
a kobiety nie będą się czepiać że wszedłem do damskiej toalety ?

Gość happy pitbull
przecież nie kładziesz się pod kabiną i ich nie podglądasz tylko córkę eskortujesz [czesc

Gość tata elizunni
do męskiej nie wejdę z córką , bez przesady :-O tam są pisuary

Gość moim skromnym zdaniem.......
twoja corka jest kobieta wiec do damskiej. po drugie przeciez nie ty sie bedziesz tam zalatwial tylko dziecko. a najlepiej wejdz z dzieckiem razem do kibelka, nie wiadomo jak zastaniesz sedes. moze byc woda nie spliukana i co wtedy/ dziecko siadzie i bedzie sikac na czyjas kupe/ ja bym sama dziecka nie wpuscila. ja mam syna i wchodze z nim do damskiej toalety. a gdybym byla facetem i miala corke to bym jej nie wprowadzala do meskiej.

Gość tata elizunni
wejdę do damskiej , trudno

Gość ja powiem tak.....
oczywiście że do damskiej a gdybyś tam spotkał jakąś kobietę możesz przeprosić i wytłumaczyć sytuację :)

Gość a jaaaaaaaaa
z 5 letnim synem wchodzę do damskiej. Czyli powinnam iśc do męskiej i kutafony oglądać? Czułabym się nieco skrępowana a kobitki moim synem chyba nie :)

Hehehe a widzisz, ja miałem straszny problem ale z basenem ... tu już się panie za mną zgodzą ja nie wejdę do damskiej szatni tylko biorę córkę (7lat) do męskiej niestety, na szczęście ona to rozumie ...

Gość psichujek
a za co ma przepraszac niby ?...

Gość tata elizunni
wg mnie z każdym dzieckiem wchodzi się do damskiej , czy jest to dziewczynka czy chłopiec ale dorosły facet w tym polu intymnym pewnie może przerazić niektóre kobiety ale nie mam wyjścia, muszę wejść

Gość tata elizunni
ale córka nie powinna patrzeć na mężczyzn sikających bo z ciekawości jeszcze podejdzie i podejrzy bo to dziecko jest a ubikacje przed wysłaniem dziecka muszę obejrzeć i odkazić deskę klozetową husteczkami dezynfekującymi

Gość gość
Do jakiej chcesz. Wielokrotnie się spotkałem z tym, że będąc na plażach, wycieczkach itp kobiety wchodzą do męskiej toalety bez zażenowania i wstydu tylko dla tego, że im się nie chce stać w kolejce do damskiej. Ostatnio nawet mi się zdarzyło to w Częstochowie gdzie sikając do pisuaru wpadły cztery kobiety i jakby nigdy nic rzucając zdanie, że nie mogą czekać bo się zesikaja wladowaly się do męskiej kabiny. Ciekaw jestem jak by to odebraly gdybym to ja się wladowal do damskiej kabiny gdy jakaś z nich sika ale to już kwestia wychowania i manier. Wyciągając wnioski z damskich zwyczajów możesz wejść do toalety damskiej nawet gdy któraś tam sika.

Gość gość
Boże nienawidzę mamusiek z dzieckiem które wchodzą do damskich totalet, już nie raz miałam sytuację że jakiś bachor próbował otworzyć mi drzwi albo się kładł przy ściance dzielącej kabiny żeby coś zobaczyć. Toaleta damska to toaleta dla kobiet, a nie niepilnowanych bachorów bez kultury.

Gość gość
Wszędzie powinni zrobić tylko kabiny i zdjąć pisuaru i znaczki określające płeć.