Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamSiweWłosyFacet...

Mam siwe włosy - facet 30 lat. Czy farbować sobie włosy?

Polecane posty

Gość MamSiweWłosyFacet...

Witajcie,mam spory problem.Mam dopiero 30 lat a juz bardzo dużo siwych włosów.Najwięcej ich jest po bokach głowy.Siwieć zacząłem gdy miałem 26 lat czyli juz 4 lata i jest coraz gorzej.Dodam że jestem przystojnym facetem i nie wyglądam na te 30 lat ale siwizna mnie postarza.Ostatnio wpadłem na pomysł by zacząć farbować sobie włosy :-0 Jestem szatynem i nie wiem jaką farbę do włosów kupić.Czy są jakies farby dla mezczyzn i czy mozna poznac ze mam farbowane włosy?A może to zły pomysł.Pomocy!!!

Gość odradzalabym farbowanie

Gość to wcale nie jest zły pomysł
-jesli tylko źle się czujesz z tymi siwymi włosami, żeby mieć pewność , że dobrze będą zafarbowane to idź do fryzjera i już

Gość nie ma farb
dla facetów i dla kobiet, są farby do włosów.Sam raczej sobie nie poradzisz w sensie, że samemu sobie ciężko jest farbować włosy.Ale jakaś bliska kobieta świetnie da sobie radę z tym problemem :)

Gość venge.
jestem ZA ale pamiętaj co 3 -4 tyg. farbujesz odrosty! kobiety tez koło 30 zaczynają farbowanie i tak...do grobowej deski kup farbę, pędzelek...i na początek poproś kogoś o pomoc znam facetóe, którzy u fryzjera to robią , a nawet balejaże a P> Rybika widzisz w TV?

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie farbuj w tym wieku wszyscy maja siwe włosy, a farbowane widac i jest to komiczne niestety

Gość co ty za bzdety piszesz

Gość gość
Również bym ich nie farbował

Gość DawidPos
Wiesz co fajną opcją może być również skorzystanie z odpowiendich preparatów, które odżywiają cebulki włosów i zwiększają produkcję melaniny. Z resztą sprawdź https://gr-7.eu/ mi naprawdę pomógł bo większość siwych włosów zniknęła po kilku tygodniach.