Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monkey-monkey

Krem - zmiejszający obwód ud ZNACIE?

Polecane posty

Witam, Czy znacie jakieś dobre kremy zmiejszające obwód ud? Ja wiem że żaden krem nie da spektakularnych efektów ale na pewno są jakieś perełki, które chociaż troszke redukują obwód i celulit. Więc? Co polecacie? Pozdrawiam.

Gość hitachiko
4 pory roku is goooood

Eveline, krem a jeszcze lepiej serum lub zel na cellulit- najlepszy ze wszystkich, jakie mialam!

Gość llpp
tak, nazywa sie NZT

52 cm oczywiście że gimnastyka ale chyba można działać czymś dodatkowo :) żeby skóra byłą jędrna itd no i może pomoże jakiś specyfik przy utracie obwodu... Należy zaczac dzialac póki jest jeszcze zima a do wiosny (i krotkich spodniczek czy spodni ) z pare miesiecy. Wiec dla tego pytam o jakies preparatu ktore pomogly wam zgubić zbedne cm...

są zabiegi w gabinetach, ale to kosztuje pare stów nie łudź się ,że żel za 12,99 coś da! jedynie poprawisz stan skóry

Owszem zgadzam się. Właśnie dla tego jak pisalam wyzej chce poprawić stan skóry wygladzic i napiac... ale przy okazji pomoc sobie kremem w likwidacji cm... Od miesiaca jestem juz na diecie i na razie schudłam 1,5 kg powoli ale do lata mysle ze bedzie :) jak kasa pozwoli to od lutego najpozniej marca chciałabym zapisac sie na silownie. Ponoć owijanie sie folią spozywcza (nogi) po wczesniejszym zaaplikowaniu kremu wyszczuplajacego dużo daje... Zwieksza działanie. Ale to tylko słyszałam. Jak już bede wiedziala jaki krem kupic to mogę zdac relacje z moich prac nad soba :) Jesli to kogos interesuje oczywiscie. pozdrawiam

monkey, miałam o tej folii napisać.. owijałam brzuch, balsam, ciepło pod folią, ale nic nie schudł, jedynie dieta i rower pomogły.. spróbuj i ćwicz w tej foii

Dzięki :) Od dziś się zabieram za ćwiczenia w domu ale dodatkowo pojde dzis jeszcze do rossmana i zakupie jakiś (no właśnie jakiś) krem... nie zaszkodzi :) diete oczywiscie stosuje jak wyzej pisalam. Haloooo może ktoś coś jeszcze wie? Podzieli sie informacjami?

miałam balsam odchudzający może AA kawowy i jedyny plus tego owijania, to ciało zrobiło się gładkie